Életmód / Ezotéria

Mi a vonzó benned az ellenkező nem szerint? Horoszkópod elárulja!

Vonzódás

Nyilas

Fontos számodra a szabadságod, a függetlenséged, ezért nem adod könnyen magadat, és bár nagyon tudsz szeretni, te biztos, hogy egy kapcsolatban sem fogod feláldozni az önálló életedet, személyiségedet. Mindez egy kicsit elérhetetlenné, izgalmassá, megfoghatatlanná tesz, amit pedig nem könnyű megszerezni, arra mindig többen vágyakoznak – a te szexepiled is ebben rejlik.

Bak

Nyugodt és kiegyensúlyozott vagy, aki nem keresi a drámát, ellenben mindig körbeleng egyfajta derű és szellemesség, keresed az alkalmat egy jó nevetésre, vagy arra, hogy élvezd az élet egyszerű örömeit. Ez a fajta vidámság és pozitív gondolkodásmód pedig mások szemében is vonzóvá tesz, az emberek úgy érzik, veled minden egyszerűbben és boldogabban megy majd a maga útján.

Vízöntő

Az a típus vagy, aki gyorsan a társaság középpontjába kerül, mert mindig van mondanivalója. Ez nem változik akkor sem, ha négyszemközt maradsz valakivel, a bizalom szinte azonnal kialakul, és gyorsan olyasmire terelődik a szó, amiről a másik szívesen beszél. Ösztönösen megérzed, hogy mi az, ami érdekli az embereket, így gyorsan eléred, hogy több időt akarjanak veled tölteni, és jobban meg akarjanak ismerni téged.

Halak

Nincs olyan társaság, amiben te ne tudnád jól érezni magadat, mindenkivel megtalálod a közös hangot, miközben nem veszíted el a saját személyiségedet. Éppen az tesz ennyire vonzóvá, hogy mindenki úgy érzi melletted, hogy különleges helyzetben van, és szívesen mutat be a barátainak, ismerőseinek is, mert tudja, hogy ők is jól fogják érezni magukat a környezetedben.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást