A világ 10 legszebb homokos tengerpartja – szerintünk

A világ 10 legszebb homokos tengerpartja – szerintünk

Címlap / Kikapcsolódás / Utazás / A világ 10 legszebb homokos tengerpartja – szerintünk / 2. oldal

Baia do Sancho, Brazília

Brazília is bővelkedik szebbnél szebb homokos tengerpartokban, ha ilyen messzire utaznál, jó választás lehet a Baia do Sancho strand, melyet sziklás-erdős táj övez.

Baia do Sancho
istockphoto

Praia de Albandeira, Algarve, Portugália

Portugália Algarve régiója a turisták egy kedvenc célpontja, ám ez az eldugott, bámulatos természeti képződményekkel övezett kis partszakasz, a Praiai de Albandeira nincs túlzsúfolva napernyőkkel és nyugágyakkal, tökéletes úti cél a nyugalom kedvelőinek.

Praia de Albandeira, Algarve, Portugália
istockphoto

Cala Salada beach, Ibiza, Spanyolország

Ibiza a bulizni vágyók egyik legnépszerűbb célpontja, a reggelig tartó féktelen partik mellett pedig az ilyen gyönyörű homokos, kristálytiszta vízű partszakaszok, mint a Cala Salada Beach is könnyen elcsábítják a turistákat.

Cala Salada beach, Ibiza, Spanyolország
istockphoto

Cala Goloritzè, Gulf of Orosei, Szardínia, Olaszország

A szardíniai Cala Goloritzét nem csupán Olaszország, de a világ legszebb strandjai között tartják számon, 1995-ben pedig az UNESCO a Világörökség részévé nyilvánította.

Cala Goloritzè, Gulf of Orosei
istockphoto

Zlatni Rat Beach, Horvátország

Nem feltétlen kell elutaznod a világ másik felére, ha csodás homokos tengerpartot szeretnél magad körül, hiszen a közeli Horvátországban is lenyűgöző partszakaszok várják a nyaralni vágyókat, a Zlatni Rat Beach-ről nem csak a tengerre, a hegyekkel tűzdelt tájra nyíló panoráma is gyönyörű.

Zlatni Rat Beach
istockphoto
.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást