A cipőbűvölő (12) (The Cobbler) hivatalos szinkronos előzetes

Max Simkin (Adam Sandler) négy generáció óta öröklődő suszterüzletet visz New York East Side városrészében. A középkorú férfi az anyjával (Lynn Cohen) lakik. Nem sok minden történik vele azon kívül, hogy dolgozik a boltban, amit apja (Dustin Hoffman) hagyott hátra, amikor évekkel ezelőtt titokzatos módon eltűnt. A napjait az tölti ki, hogy a környékbeliek cipőit javítja, de sokkal szívesebben lenne valahol máshol, vagy inkább bárhol, ahol például a vásárlói járnak. Egyetlen barátja a szomszédja, a borbély Jimmy (Steve Buscemi).

Max talpvarró gépe lerobban, ráadásul éppen a legrosszabbkor: sürgősen be kell fejeznie egy fontos munkát a helyi gengszternek (Cliff 'Method Man’ Smith). Kénytelen előkeresni egy régi családi gépet a pincében. Hamarosan kiderül, hogy ez nem egy hétköznapi varrógép, ő pedig nem egy hétköznapi cipész.

Egy személyes tragédia még jobban kibillenti Maxot a megszokásból, és kezdi elveszteni az irányítást az élete felett. De újdonsült barátsága egy polgárjogi aktivistával, Carmennel (Melonie Diaz) lehetőséget ad rá, hogy mindent helyrehozzon. És ez nem csak a saját életére vonatkozik. Szembeszáll Elaine Greenawalt (Ellen Barkin) ingatlanmogullal szeretett közössége érdekében. A cipőbűvölő (The Cobbler) azt bizonyítja, hogy soha nem késő azzá válnunk, amik lehetnénk. Szívhez szóló történet családról, mesterségről, a közösség iránti felelősségről... és a szuperképességekről.

 

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba