Vékonyszálú a hajad? Mutatjuk, a hozzád leginkább illő frizurákat

Vékonyszálú a hajad? Mutatjuk, a hozzád leginkább illő frizurákat

Címlap / Stílus / Haj / Vékonyszálú a hajad? Mutatjuk, a hozzád leginkább illő frizurákat / 2. oldal

Frufrus

Kislányként frufrud volt, de azóta nem merted újra kipróbálni? Pedig akár vékonyszálú hajjal is jól mutathat és nem mellesleg igazán trendi. Természetesen nem a szigorúan egyenes frufrura kell gondolni, hanem a tépett verzióra.

Már az is jó megoldás, ha néhány szál a homlokodra lóg, de választhatsz fokozatosan hosszabbodó, oldalfrufrut is. A lényeg, hogy hagyd lazára, az ujjaiddal mindig lazítsd meg és kissé össze is borzolhatod, így sokkal vastagabbnak, élettel telibbnek fog tűnni és magára vonzza a tekinteteket.

Legyen benne fokozatosság

Akár van frufrud, akár nem, érdemes az egész frizurádat tépettre vagy fokozatosan hosszabbodóra vágatni. Keretet ad az arcodnak, ha eltérő hosszúságúra hagyod a tincseidet.

Hagyd, hogy lazán a válladra omoljanak a fürtjeid. A rétegek emelik majd a hajad volumenét és textúrát adnak neki. Használj hozzá dúsító sampont és csak szárítsd be kósza fürtjeidet.

Fonatos

Végül itt egy izgalmas megoldás, hogyan dobhatod fel frizurádat, akár alkalmakra is!

A hajadat hátul lazán tűzd fel kontyban, a füled mellett viszont hagyj ki egy nagyobb tincset. Ezt a fürtöt húzd a homlokod felé és kezd el befonni. Ha végeztél a fonással, tekerd a fejed köré, mintha csak egy koszorú lenne. Rögzítsd hullámcsattal és ha kedved tartja még néhány virágos csatot is tehetsz a hajadba.

Végül az arcod körül húzz ki egy-egy szálat és az egészet fixáld hajlakkal. Egy ilyen fonat vagy díszesebb hajpánt azt a hatást kelti, mintha sokkal több és dúsabb hajad lenne.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást