Életmód / Ezotéria

Válassz egy szimbólumot, és eláruljuk, mi vár rád a közeljövőben

Szimbólum

Ha a hintót választottad

Ez egyértelműen annak jele, hogy a közeljövőben egy utazásra nyílik lehetőséged. Akár szó szerinti értelemben ellátogathatsz valahová, de az sem kizárt, hogy lelki utazásban lesz részed, és jobban megismered magad egy új hobbin keresztül. A legfontosabb ebben, hogy a végén döntést kell hoznod valamilyen téren: talán munkát kellene váltanod, el kéne kezdened egy sulit, vagy szakítanod a pároddal, amennyiben nem vagy már boldog. A lényeg, hogy tudd, változás következik az életedben.

Ha a kulcsot választottad

A kulcs annak szimbóluma, hogy egy régóta dédelgetett álmod lassan valóra válik. Kemény munka árán sikerül csak elérni a célodig, de már közel vagy; épp ezért kell most óvatosabbnak lenned, mint valaha. Csak azoknak mesélj erről, akikben igazán megbízol, sajnos ugyanis sokan megpróbálhatnak kihasználni téged, esetleg meglovagolni a sikereidet. Arra is fel kell készülnöd, hogy talán emiatt csalódni fogsz valakiben.

Ha a gyűrűt választottad

A gyűrű az igaz szerelmet szimbolizálja, így ha még nem vagy házas, valószínűleg erre lassan sor kerül. Amennyiben már régóta házasságban élsz, vagy épp szingli vagy, ez egy kisbaba születését is előjelezheti; nem feltétlenül a tiédet, hanem valamelyik családtagodét is. Ezen kívül a gyűrű az igaz barátságokra is utal, vagyis mostanában egy régi ismerősöddel meg fog erősödni a kapcsolatotok.

Ha a hajót választottad

Az életedben valamiféle változás következik be hamarosan, és ez minden területre kihat majd. Nehéz lesz eldönteni, hogy ez az átalakulás pozitív vagy negatív hatással lesz-e rád hosszabb távon, de mindenesetre a döntés szerencsére a te kezedben lesz. Te mondhatod meg, hogy szeretnéd-e elfogadni ezt a fajta változást, vagy maradnál a már megszokott, jól ismert világodban.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást