Életmód / Ezotéria

Vajon irigy rád a környezeted? A csillagjegyed elárulja, hogy mi bántja őket a legjobban

Aki nem hisz a horoszkópban és a csillagok állása sem izgatja fel a mindennapokban, annak mindez csak annyit jelent az életben, hogy mely napra esik a születésnapja. Akik viszont egy kicsit jobban érdeklődnek a csillagok iránt, azok tudják, hogy a csillagjegy számos dolgot meghatározhat a személyiségben. Erősségek, gyengeségek, főbb személyiségjegyek, és még sok más. Például, hogy mi az, ami miatt irigyek vagy féltékenyek rád a környezetben élők. Lássuk, mik ezek!

Kos

A csillagok szerint a te egyik legidegesítőbb tulajdonságod, amire viszont talán a legbüszkébb lehetsz, az a mérhetetlen energiád.

Ez a környezetedet inkább csak azért zavarja, mert értetlenül állnak a dolog előtt, hogy amikor ők a harmadik kávéjukat isszák 10 óra előtt, akkor hogyan lehetséges, hogy te már letudtad az aznapi edzést, előkészítetted az ebéded, korábban beértél a munkahelyedre és a legfontosabb aznapi teendőidet már el is intézted?

Lehet, hogy valaki irigy rád emiatt, de valójában inkább tanulni kellene tőled! Csak így tovább!

Bika

Ha Bika vagy, akkor valószínűleg nagyon jó vagy abban, hogy mindennek megtaláld a helyét, a kifinomult ízlésednek köszönhetően elsőre furcsának tűnő párosításokat hozz létre és persze ezzel a környezeted agyára menj.

Tíz outfit közül bármikor megmondod, hogy melyik milyen anyagból van és melyik boltból származik, a borlapon nem kérdés számodra, hogy melyik bor hogyan készül, és a lakásodban is mindennek megvan a helye.

Ez a perfekcionizmus néhányak számára irigylésre méltó, neked viszont a legkisebb erőfeszítésedbe sem kerül.

 

Ikrek

Lehet, hogy számodra természetes, te észre sem veszed, mások viszont pont ezért irigykednek rád. Mi az, ami rád és csakis rád jellemző, amiért mások ölni tudnának?

Ez a sárm, a csáberő és az a csodálatos aura, ami mindig körbevesz téged.

Te egy ismeretlenekkel teli terembe belépve is rögtön szóba elegyedsz mindenkivel, mindig tudod, hogy épp mit kell válaszolni és mindenkihez van egy kedves szavad.

Mivel neked ez természetesen jön, el sem tudod képzelni, hogy valaki emiatt legyen féltékeny rád, nem igaz?

Rák

A rák csillagjegy szülöttei a legjobb társak. Legalábbis megvan hozzá minden szükséges tulajdonságuk és személyiségjellemzőjük, ami ehhez szükséges.

Érzelmesek, empatikusak, türelmesek és hűségesek.

Ez nem csak a baráti kapcsolatokban, de minden emberi kapcsolatban fontos, így ha valaki ezek miatt irigy vagy féltékeny rád, akkor ne vedd magadra, inkább mutass példát, hogy minél többen átvegyék ezeket a szuper tulajdonságaidat!

Olvastad már?  Melyik kulcs nyitja a ládát? A válaszod meglepő részleteket fed fel rólad

Oroszlán

Az egyik legerősebb és leghatározottabb csillagjegy, ez nem is vitás.

Ha oroszlán vagy, jogosan kérdezheted magadtól, hogy mi az, amire nem irigy a környezetem magaddal kapcsolatban?

Épp ez az, ami a legtöbb problémát okozza számodra.

Míg a környezeted féltékeny rád azért, mert a társaság középpontja vagy, gáláns és életvidám vagy, addig ez sok esetben arrogáns és önző képet mutat a külvilág felé.

Tipp: Nem kell teljesen megváltoznod, de ha azt szeretnéd, hogy több mélyebb kapcsolatod alakuljon ki a jövőben, akkor próbáld saját magad egy kicsit hátrébb sorolni és ezzel a szemlélettel nyiss mások felé is!

Szűz

A szüzekben megvan minden remek tulajdonság ahhoz, hogy csodálatosan teljesítsenek a munka világában.

Praktikusak, pontosak, gyorsan tanulnak és még gyorsabban alkalmazkodnak. Emiatt nem csak sikeresek a munkájukban, de irigylésre méltóan menetelnek felfelé azon a bizonyos ranglétrán.

Főleg fiatalabb korban, illetve ha viszonylag új vagy egy munkahelyen, akkor ez számos problémát és nézeteltérést okozhat a kollégáiddal és a főnökeiddel, amire érdemes odafigyelned.

Tipp: Ne fogd vissza magad, ha tényleg jó vagy abban, amit csinálsz, de ezzel együtt ne kérkedj azzal, amire büszke lehetsz, engedd, hogy ezt mások vegyék észre helyetted!

Mérleg

Ha mérleg vagy, biztosan feltűnt már, hogy a környezetedhez képest sokkal stabilabb, kiegyensúlyozottabb és rendszerezettebb vagy. Ez a személyiséged letagadhatatlan része, sőt ez a központi magja annak, amilyen valójában vagy.

Ne szégyelld, hogy megtaláltad a belső hangod, hogy rendezett az életed és a környezeted, inkább próbálj meg segíteni azoknak, akiknek ehhez még hosszú utat kell megtenniük!

Ha valaki irigy rád amiatt, mert higgadt, nyugodt és kiegyensúlyozott tudsz maradni szinte minden szituációban, akkor hagyd, emiatt nem kell megváltoznod!

Skorpió

Felfűtött érzelmek, odaadó szeretet és érzéki szexualitás. Ezek azok a pontok, amit a legjobban irigyel tőled a környezeted.

Neked ugyanis az, hogy lángoló, szenvedélyes és vad vagy, az legbelülről jön, nem is kell megerőltetned magad.

Ez egy párkapcsolatban szuper, hiszen folyamatosan fenntarthatod vele a tüzet és az izgalmat, de a baráti és családi kapcsolataidban van, hogy a túlságosan heves érzelmek nem mindig célravezetőek.

Olvastad már?  Halak jegyű a szerelmed? Nehézségek és magaslatok, amiket vele megélhetsz

Tipp: Próbáld meg kezelni a benned élő oroszlánt és csak akkor engedd szabadjára, amikor megfelelő a pillanat!

Nyilas

Ha nyilas vagy, akkor biztosan tudod már magadról, hogy miért nem bírsz megülni egy helyben, miért jár folyton utazásokon, felfedezéseken az eszed és miért van tele a Facebook profilod jobbnál-jobb utazási albumokkal. Egy igazi kalandor vagy.

Imádod, amikor új dolgokat fedezhetsz fel és az sem zavar, ha ezt egyedül kell megtenned. Valami belső erő hajt folyamatosan előre és ha ebben még a társadat is megtalálod, akkor igazán rózsaszín ködben repkedsz.

Ez biztosan olyasmi, amit mások is szívesen megtapasztalnának rövidebb-hosszabb időszakokra, azaz kötöttségek nélkül csakis a szíved után menni.

Ha egy tanácsod lehet csak a környezetednek, biztosan azt mondanád, ne irigykedj, inkább csatlakozz, nem igaz?

Bak

A bak jegyben születettek igazán szigorúak tudnak lenni. Ha valamit elhatároznak, akkor nincs szülinap, nincs csalás, nincs kivétel.

Eldöntötted, hogy életformát választ és mostantól egészségesen étkezel? Nincs süti, ami elcsábíthat.

Le szeretnéd futni a maratont? Nincs olyan körülmény, ami megállíthat.

Meg akarsz tanulni egy új nyelvet vagy szinte irreálisan magas célokat fektettél le magadnak a munkában? Nálad odaadóbb és céltudatosabb ember nem is létezik.

Ez a határozottság és önuralom irigylésreméltó, így ha valaki emiatt féltékeny rád, inkább büszke legyél magadra és folytasd, amit elkezdtél!

Vízöntő

Legbelül egy igazi szabadszellemű gyerek vagy.

Az egyik legcsodálatosabb tulajdonságod, hogy mindent és mindenkit egy bulinak és egy jó mókának fogsz fel, független vagy és szabad.

Ez persze nem mindig pozitív, hiszen a környezeted emiatt sokszor megbízhatatlannak és komolytalannak tarthat, mindeközben persze irigyli azt, amit neked egyáltalán nem kell megjátszanod.

Boldog vagy és mindig gyerek maradsz.

Halak

Ha halak vagy, akkor szuper érzéked van a művészetekhez.

Nem feltétlenül vagy csodás festő, énekes vagy táncos, viszont ezen a területen rögtön megtalálod a nyugalmat és a boldogságot.

Ha egy kicsit kizökken az életed a normál kerékvágásból, akkor rögtön tudod a kiutat, nem bolyongsz hetekig, hónapokig vagy évekig, hogy újra megtaláld a saját utad.

Ez nem csak olyasmi, amire mások féltékenyek lehetnek, de az, amit érdemes megtanulni tőled!