Stílus / Test

10 gyönyörű mini tetoválás az utazás szerelmeseinek: ha alig várod a következő kalandodat

Útra fel!

Van annál jobb érzés, mint amikor bepakoltál mindent, ami a mókához kell, majd beülsz a kormány ülé, és úgy érzed, végre tényleg a magad ura vagy?

 

A tervek, amik valósággá válnak

A papírrepülőkből és a térképek nézegetéséből egy napon valódi utak születnek, és te a felhők fölött repülhetsz a céljaid felé.

 

Új vizeken

Vannak, akik nem a célba érést siettetik, hanem magát az utat élvezik – akár úgy is, hogy csak hagyják, hogy sodorja őket a szél, mert úgyis mindenhol megtalálják a szépséget.

 

A világ körül

Körbejártad már a világot? Vagy csak tervezed? Igazi világpolgárnak tartod magad? Akkor ez éppen egy neked való mini-tetoválás!

 

Menj!

Go, azaz menj! A világ csak azt várja, hogy felfedezd minden szegletét.

 

Még több csodaszép tetoválás-inspirációt találsz a következő oldalon. Kattints ide a lapozáshoz >>

Az utazók legjobb barátja

A régi nagy felfedezők sehová sem indultak volna iránytű nélkül, és noha manapság már jóval kevesebb olyan út van, amihez elengedhetetlen egy ilyen kellék, a négy égtáj megjelenítése máig tökéletes szimbóluma annak, hogy szívesen indulsz bármerre a világban.

 

Minden, ami kell

Minden, amire szükséged lehet, beleférhet egy hátizsákba: a kalandokat úgysem lehet becsomagolni, az emlékeket nem a táskádban hozod majd haza magaddal.

 

Felfedezés

A tetején áthúzott háromszög egy karakterjel, melynek jelentése: felfedezés. Ha egy egyszerű, de annál mélyebb jelentésű tetoválást szeretnél, akkor ez egy tökéletes minta a számodra.

 

Wanderlust

A „wanderlust” szót nehéz magyarra fordítani: kalandvágyat, mehetnéket, vándorlási kedvet jelent, olyasmiket, amikhez az utazás szerelmesei mindenek fölött ragaszkodnak, és amely érzések a szívük legmélyéről nőnek.

 

Csíz!

Ó, a képek, amiket az utad során készíteni fogsz, és a képek, amelyeket akkor látsz, amikor lecsukod a szemedet – ha szeretsz utazni, otthon pedig legszívesebben az emlékképeidet nézegeted, akkor egy ilyen tetoválás tökéletesen megtestesíti a szenvedélyedet.

 

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást