Életmód / Lélek / Stílus

Az, hogy hogyan ülsz le egy vendégségben, sokat elárul a személyiségedről

6. A buli lelke

Hátradőlsz, feldobod a lábad, és kényelmesen elheverészel beszélgetés közben? Ez arra utal, hogy rendkívül szociális jellemed van, és egyedül általában elég hamar unatkozni kezdesz, ezért szükséged van a társaságra. Rengeteg barátod van, és ritkán maradsz programok nélkül, hiszen amúgy is sorra kapod az üzeneteket a Facebookon. Ebből kifolyólag elég sok vicces dolog történik veled, hiszen ritkán mondasz nemet egy jó ötletre!

 

7. A komfortzónán belül

Általában szeretsz meghúzódni a kanapé sarkán, és csendes megfigyelője vagy a beszélgetéseknek? Úgy fest, hogy introvertált jellemed van, és elég visszahúzódó is vagy, ezért általában nem szólalsz meg, csak ha tényleg van valamilyen mondanivalód. Sokat stresszelsz apróságokon, és nagyon félsz attól, hogy mások előtt esetleg leégeted magad, pedig hidd el, nincs miért szégyenlősködnöd!

 

8. A vitatkozó

Gyakran úgy ülsz a fotelben, mintha egy trónon pihennél? Alapjáraton nem keresed a konfliktusokat, de azért valljuk be, nem bánod, ha valakivel le kell állnod vitatkozni. Igazán profi kommunikációs készségeid vannak, ezért nehéz kifogni rajtad, és mindig tudod, mit kell mondani. Ha valakivel nem értetek egyet, mindent elkövetsz, hogy megváltoztasd a véleményét, és egy kicsit hangulatember is vagy, akin nehéz kiigazodni.

 

9. Az örök hallgatóság

Te általában beülsz a barátnődhöz, és azon kapod magad, hogy egyszerűen nem tudsz elindulni? A vendéglátó mindent elkövet, hogy ott maradj még, rengeteg mesélnivalója van, és emiatt úgy érzed magad, mintha a székhez kötöztek volna. Ez arra utal, hogy nagyon jó hallgatóság vagy, megértő és kedves lélek, aki előtt az emberek azonnal képesek megnyílni. Emiatt téged találnak meg azonnal, ha tanácsot szeretnének kérni, vagy ha kiöntenék valakinek a szívüket. Te pedig mindig ott vagy, és segíteni akarsz, ezért órákig hallgatod a történeteiket!

 

10. Aki el se megy

Egyikben sem ismertél magadra, mert szinte sosem mész vendégségbe? Inkább központi helyen találkozol a barátokkal, vagy cseteltek egész nap? Te egy független személyiség vagy, jó humorérzékkel, és őszinte véleményekkel. Az emberi kapcsolatok fontosak ugyan számodra, de hiszed, hogy akivel tényleg sokat jelentetek egymásnak, azzal nem csak a személyes találkozók tartják fent közeli kapcsolatodat. Spontán vagy, és mindig azt csinálod, amihez épp kedved van!

 

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást

    Bien.hu

    FREE
    VIEW