Kikapcsolódás / Szórakozás

A te ujjaid hogy állnak? Ezt árulja el a személyiségedről

A te ujjaid hogy állnak? Ezt árulja el a személyiségedről

A mutatóujjad hosszabb a gyűrűsujjadnál

A kutatások arra engednek következtetni, hogy akinek hosszabb a mutatóujja a gyűrűsujjánál, annak a szervezetében az átlagosnál magasabb ösztrogén termelődik. Ez a női nemi hormon felelős a nőies vonásainkért, felfogásunkért, ezért esetedben is ezek erősödtek fel.

A te kompetenciáid inkább ott érvényesülnek jól, ahol előtérbe kerülnek az érzelmek és a szociológia: míg a realitás nem annyira a te asztalod, kifejezetten jól értékeled a pszichológiai jeleket és remekül kommunikálsz az emberekkel.

Alapvetően idealista beállítottságú ember vagy, aki otthonosan mozog az érzelmek világában, és szívesen jeleníti meg azok széles palettáját valamilyen művészeti ágban. A szeretteidet közel engeded magadhoz, de inkább otthonülő típus vagy, legalábbis szívesen vagy egyedül, örömmel elmélkedsz az élet nagy dolgairól. Sokkal könnyebben adsz, mint ahogy fogadod a jó dolgokat, nem vagy túlságosan kezdeményező, nyitott alkat. Nem birkózol meg könnyen a stresszes helyzetekkel, utálsz veszekedni, vagy akár csak vitába szállni másokkal.  

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást