Kikapcsolódás / Szórakozás

7 karácsonyi film az elmúlt 5 évből, amit látnod kell

7 karácsonyi film az elmúlt 5 évből, amit látnod kell

A Grincs

Nem, most nem a Jim Carrey-féle Grincs filmre gondolunk, hanem a 2018-as változata, ami animációs film formájában jelent meg. Így még a gyerekek is imádni fogják!

A klasszikus, jól bevált történetet már ismerjük: adott Grincs, aki gyűlöli a karácsonyt, meg úgy alapjáraton az embereket is, ezért Kobak hegy barlangjában tengeti életét, hűséges kutyája társaságában.

Amikor Kifalva lakói bejelentik, hogy ezúttal háromszor nagyobb karácsonyt szerveznek, Grincs nem nézi tétlenül a helyzetet, és úgy dönt, ellopja a karácsonyt. Csak éppen Cindy-Lou Ki, a barátságos kislány közbelépésével nem számol.

 

A diótörő és a négy birodalom

A diótörő nélkül már nem is lenne teljes a karácsony, de a tavalyi változatot láttad már? A történet szerint Clara még néhai édesanyjától kapott ajándékul egy dobozt, aminek hiányzik a kulcsa.

A kislány ezt akarja megtalálni, és amikor egy aranyfonálhoz jut, ami elvezeti őt az áhított tárgyhoz, az rögvest egy párhuzamos világba kerül át. Itt találkozik Clara egy Philip nevű katonával, egerekből álló hadsereggel és három birodalom kormányzójával.

Azonban nekik a negyedik birodalomra kell átjutniuk, hogy visszaszerezzék a kulcsot, és harmóniát teremtsenek.

 

Oldalak: 1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást