Kikapcsolódás / Szórakozás

7 karácsonyi film az elmúlt 5 évből, amit látnod kell

7 karácsonyi film az elmúlt 5 évből, amit látnod kell

Hivatali karácsony

Ha viszont olyan filmet néznél, aminek karácsonyi hangulata van, de nem a klasszikus témákat dolgozza fel, nézd meg ezt a filmet! A Hivatali karácsony ugyanis a bulizásra és az abszurd helyzetekre fókuszál.

A történet egy cég dolgozóiról szól, akik az ünnepi szezon közeledtével számítanak az év végi bónuszra; ám amikor felbukkan újonnan kinevezett főnökük, minden megdőlni látszik.

Már csak abban reménykednek, hogy a céges karácsonyi partin sikerül megcsípniük egy új ügyfelet, de a rengeteg félreértés és baki miatt ez cseppet sem lesz könnyű meló.

 

Káosz karácsonyra

Ha karácsony, akkor együtt a család, de mind tudjuk, hogy ez nem mindig mentes a konfliktusoktól. Ez alól Cooperék sem kivételek: míg a családanya tökéletes ünnepi szezonról álmodik, addig a rokonok nem könnyítik meg a helyzetet.

Ott van Eleanor, akinek nem sikerül megtalálnia a tökéletes pasit, ezért egy vadidegen srácot kér meg, hogy játssza el a vőlegényét. Aztán megérkezik Hank, aki egyedülálló apaként próbál helytállni, de a kissé szenilis nagynéni és egy váratlanul meghívott pincérnő is feltűnik a színen.

A szereposztás igazán parádés, hiszen többek között John Goodman és Diane Keaton is főszerepet alakítanak.

 

Oldalak: 1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást