Szerelem / Párkapcsolat

Úgy érzed, tetszel neki? 5 megtévesztő jel, ami becsaphat

Elhív valahova kettesben

Rendre nagyobb társaságban vagytok együtt, majd egyszer úgy hív el találkozóra, hogy csak ketten vagytok? Bár randinak tűnhet a felkérés, korántsem biztos, hogy az.

Lehet, hogy szimplán kedveli a lányok társaságát, teljesen általános dolognak számít, ha egy fiú barátilag találkozik egy lánnyal. Persze öltözz csinosan, de ne vidd túlzásba, hiszen ez egy nem hivatalos randi. Ne görcsölj rá, a lényeg, hogy önmagadat add és a végén meglátod, mi sül ki belőle, mi volt a pasi valódi szándéka.

Néha megérint

Beszélgetés közben néha hozzád ér? Megérinti a hátadat vagy a karodat séta közben? Ezek mind nagyon jól esnek és jó előjelek, ám nem biztos, hogy azt jelzi, tetszel neki.

Minden ember más, míg van, aki szereti megtartani a három lépés távolságot és kerüli az ölelés, valamint a puszit, addig van olyan is, aki a szimpátia jeleként gyakran közel hajol a másikhoz vagy esetleg meg is érinti őt. Lehet, hogy a kiszemelted is az utóbbi kategóriába tartozik, ezért nagyon ne éld bele magad egy-egy véletlen érintésbe.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást