Stílus / Arc

Mit árul el rólad az, hogy milyen tusvonalat készítesz?

Dupla vonal

Te vagy a buli középpontja, mindenki tőled kér tanácsot, hogy hova menjen, mit csináljon. Szórakoztató társaság vagy, kedveled az egyediséget és a merész sminkeket, kiegészítőket.

 

Cut crease

Nehéz kiismerni, azonban az biztos, hogy bohókás, független személyiségedet rengetegen kedvelik. Sugárzol a boldogságtól és imádsz új barátokat szerezni, akikkel izgalmas kalandokban veszel részt.

 

Körbehúzott

Ha az egész szemedet körbekeretezed szemceruzával, akkor az egyszerűségre törekszel és kerülöd a stresszes helyzeteket. Ahelyett, hogy órákig pepecselnél a tökéletes cicás tusvonallal, inkább megfogod a szemceruzádat és azzal rajzolsz. Egyszerű és szép lesz a végeredmény, ráadásul tökéletesen passzol hozzád. Szeretsz olvasni és követed a hagyományokat.

 

Füstös szemek

A dráma és a szórakozás a lételemed. A füstös szem önbizalmat ad, éppen ezért mindennapos nálad. Lehet, hogy páran úgy gondolják, hogy ez túlzás a hétköznapokban, neked viszont a külsőd elengedhetetlen kelléke, amitől nyeregben érzed magadat.

 

Vastag, hosszú vonal

Bárhonnan meg lehet ismerni, ezért is húzol vastag tusvonalat, ami jól látható. A „mindent vagy semmit” filozófiát követed, mindent komolyan veszel és szenvedéllyel csinálsz. Az elegancia is fontos számodra és a divatot is követed.

Olvastad már?  Így viseld a fehér körömlakkot: a nyár egyik legnagyobb trendje

 

Csillámos

Optimista természeted és pozitív hangulatod mindenkire átragad. Szerinted a pohár mindig félig tele van és minden helyzetben meglátod a jót. A ragyogó mosolyod remek kiegészítője a glitteres tusvonal.

 

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást