Életmód / Ezotéria

Sürgősen változtatnod kell ezeken a tulajdonságaidon a csillagjegyed szerint

Sürgősen változtatnod kell ezeken a tulajdonságaidon a csillagjegyed szerint

Rák

A Rákok alapvetően érzelmi lények, és ez ellen nem tudnak semmit tenni – nem is feltétlenül kell. Arra viszont nem árt ügyelned, hogy aktuális érzelmeid mennyire hagynak jelentős nyomot a hangulatodon, hiszen utóbbitól már a környezeted is szenved.

Hajlamos vagy rá, hogy irreálisan magasra tedd a lécet minden kis és nagy dologgal, vagy akár az emberekkel kapcsolatosan. Ez sokszor fel sem tűnik neked, csak azzal szembesülsz, hogy valami már megint nem sikerült, vagy már megint csalódnod kellett – innen ered negatív látásmódod, alkalmanként pesszimista felfogásod, amin ugyancsak érdemes kicsit enyhítened a boldogságod érdekében.

Amiken változtatnod kell: túláradó érzelmek, maximalizmus, pesszimizmus.

Oroszlán

Az Oroszlánok messze híresek büszkeségükről, aminek vagy van alapja, vagy nincs – ez általában igaz mindenkire. Mégis, oroszlánként hajlamos lehetsz arra, hogy csak a saját véleményedet hangoztasd, és azt is tartsd előbbre valónak.

Ez igaz a külsőd megítélésére is, jellemző módon hiú vagy. Ebből adódik, hogy leginkább narcisztikus vonásaidon, én-központúságodon kell változtatnod, illetve arra ügyelned, hogy ne ezek irányítsák az életedet, gondolataidat. Hibád az is, hogy nehezen tűröd, ha nem te vagy a központban, ha nem rólad beszélnek, vagy nem te irányítod a beszélgetést, ha ne adj isten, téged kritizálnak. Nincs azzal semmi baj, ha időnként visszavonulsz, és a háttérből figyeled az eseményeket!

Amiken változtatnod kell: egoizmus, figyelemmánia, hiúság.

Szűz

A Szüzek túlságosan is hajlamosak arra, hogy úgy éljenek, mintha nem is léteznének. Valószínű te sem akarsz zavarni, galibát okozni senkinek, ezért maximálisan visszahúzódsz, és sokkal inkább a munkának élsz, mint magánéletednek. Ez gyakran fel sem tűnik, hiszen általában fülig szerelmes vagy – ezt azonban sem kimutatni, sem megélni nem vagy képes igazán.

Mindenáron a kiegyensúlyozott kapcsolatokra törekszel, nem bírod, ha nem dönthetsz lassan, megfontoltan. Így szeretteidnek, barátaidnak jó adag türelemmel kell felruházniuk magukat. Diszkrét vagy, ami bizonyos szintig előny, de te általában túllősz a célon, és egyesek emiatt nem visszafogottnak és szolidnak, hanem egyenesen prűdnek tartanak.

Amiken változtatnod kell: túlzott visszafogottság, önbizalom-hiány, határozatlanság.

Oldalak: 1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást