Életmód / Ezotéria

Sürgősen változtatnod kell ezeken a tulajdonságaidon a csillagjegyed szerint

Sürgősen változtatnod kell ezeken a tulajdonságaidon a csillagjegyed szerint

Kos

Kosként szerencsés lenne, ha megpróbálnál időnként kicsit visszafogottabban, finomabban bánni embertársaiddal. Igaz, úgy gondolod, az őszinteség a lételemed és legfontosabb erényed, ezt a tulajdonságot csak akkor tudod kamatoztatni, ha nem sértesz végig mindenkit, aki a körülötted él – és adott esetben kifejezetten szeret.

Nem történik semmi rossz akkor sem, ha kicsit hátradőlsz, és nem főnökösködsz. Meglátod, az élet akkor sem áll meg, ha hajlandó vagy lazítani, vagy másoknak átadni az irányítást. Jót fog tenni kapcsolataidnak az is, ha engedsz magasra tett elvárásaidból, és nem írsz le senkit az első benyomás, vagy az első hiba következtében.

Amiken változtatnod kell: nyers őszinteség, főnökösködés, előítélet.

Bika

Bakként iszonyúan makacs vagy, és minden körülmény között nehezedre esik, hogy kompromisszumot köss másokkal. Ez akkor is igaz rád, ha a családtagjaidról, szeretteidről van szó. Elsődlegesen tehát érdemes lenne megtanulnod, hogy mások szemével is lásd a világot, ne csak azt a verziót fogadd el, ami a sajátod. Hajlamos vagy arra, hogy konzervatívan viselkedj, ami időnként előny, máskor azonban hátrány.

Erre szintén érdemes ügyelned, és ha úgy adódik, nyitni az újdonság, az ismeretlen felé. A változtatás mindig zsákbamacska, de ha sosem próbálod ki, egy helyben fogsz toporogni egész életedben. Végül pedig, az anyagi biztonság, a munka fontos és alapvető, de nem minden. Sose feledd el, hogy ki is kell élvezni azokat az elért eredményeket, jutalmakat, amikért keményen megdolgoztál!

Amiken változtatnod kell: konzervatív látásmód, munkamánia, kompromisszumkészség hiánya.

Ikrek

Ikrekként valószínűleg veled is előfordult már, hogy mások megbízhatatlannak tartottak, és minden bizonnyal értetetlenül álltál a probléma előtt. Igazából ugyanis nem arról van szó, hogy nem lehet rád számítani, hanem arról, hogy nem ismernek ki mások.

Ez két, egymástól teljesen különböző oldaladnak köszönhető. Meg kell próbálnod, hogy ellentétes pólusaid minél közelebb kerüljenek egymáshoz – vagy legalább ne cserélgesd őket túlságosan gyakran.

Nem a legjobb tulajdonságod az sem, hogy borzasztóan sokat beszélsz, miközben másokat nem szívesen, vagy nem kellően mélyen, odafigyelően hallgatsz meg. Ebből sok konfliktus, félreértés adódhat egész életed során.

Amiken változtatnod kell: hangulatingadozások, állandó pletykálás, fecsegés, nemtörődöm viselkedés.

Oldalak: 1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást