Arc / Stílus

5+1 trükk – Így nézz ki gyönyörűen smink nélkül is

5+1 trükk – Így nézz ki gyönyörűen smink nélkül is

3. Hidratált bőr 

A szép tiszta arcot természetesen utána is kell táplálni, hiszen a száraz arcbőr nem vonzó látvány. Minden reggel és este használj hidratáló krémet mosakodás után, mely feltölti és egészségesen teltté varázsolja bőröd.

A látvány mellett természetesen a ráncosodás ellen is védenek az arckrémek. Nappal mindenképpen olyan terméket kenj arcodra, mely minimum 30 faktoros fényvédőt tartalmaz, még télen is, hiszen az UV sugárzás akkor sem szűnik meg. Estére használhatsz vitaminokkal teli, zsírosabb krémeket, melyek mélyen táplálnak. Hidd el, az arcod meghálálja majd a gondoskodást, ahogy telik az idő!

4. Egészséges ajkak

Az ajakápolás kiemelkedően fontos, hiszen a kiszáradt cserepes száj még a rúzs alatt is rondán mutat, nem beszélve arról, ha smink nélkül vállaljuk arcunkat. A száj bőre más, mint arcbőrünk, azonban ugyanúgy kell vele foglalkozni és ápolni. A cserepes ajkakat érdemes finoman radírozni, akár otthon elkészített anyagokkal is. Egy kis mézbe kevert cukor, vagy kávé például csodákra képes.

Kevesen tudják, de a szájat is ugyanúgy kell ápolni minden reggel és este, mint arcunkat. Nappalra válassz fényvédős ajakápolót, estére pedig egy vitaminos, tápláló terméket, így megőrizheted ajkaid bársonyosságát. 

ArturVerkovetskiy/depositphotos.com

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást