5+1 trükk, amivel megtanulsz olvasni mások gondolataiban

5+1 trükk, amivel megtanulsz olvasni mások gondolataiban

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 5+1 trükk, amivel megtanulsz olvasni mások gondolataiban

Nyitott gondolkodás

Az első, és egyben legfontosabb lépés, hogy legyél maximálisan nyitott. Az emberek sokszor elkövetik azt a hibát, hogy úgy vonnak le következtetéseket másokról, hogy nem is ismerik őket, abból kiindulva, hogy ők mit tennének vagy mondanának bizonyos helyzetekben. Pedig hidd el, a többség biztosan nem olyan, mint te, sőt, nincs még egy olyan ember sem a világon, akivel pontosan ugyanúgy gondolkodnátok!

Ezért mostantól minden személyt és szituációt közelíts meg objektíven, és ne hagyd, hogy az érzéseid, korábbi tapasztalataid befolyásoljanak.

A külső megjelenés

A szakértők javasolják, hogy mindig figyeld meg alaposan, ki mit visel.

Az öltözékek, kiegészítők, divatos cipők alapján egyértelműen látszik, hogy ambiciózus személy áll veled szemben, aki sikerre törekszik? Vagy kényelmes pólóban és nadrágban jelenik meg, ami arra utal, hogy nem foglalkozik mások véleményével, és a kényelmet részesíti előnyben? Esetleg Buddhát ábrázoló nyakláncot hord, amiből sejthető, hogy spirituális alkat?

Minden apró részletet érdemes megnézned, mert a színvilágból, sőt, a ruhák minőségéből is rengeteg dolgot megállapíthatsz valakiről és a beállítottságáról. Sőt, érdemes objektíven felmérned azt, hogy a te megjelenésedből mi szűrődik le másoknak.

A póz

Az, hogy milyen pózt vesz fel valaki, amikor veled beszélget, sokat elmond a hozzáállásáról. Ha felfelé emeli a fejét, az arra utal, hogy magabiztos egyénről van szó, míg ha valaki fejét leszegve, szégyenlősen sétál, az azt jelenti, hogy alacsony az önbizalma.

Ez alapján könnyű megmondani, hogy ki mennyire magabiztos, ahogy azt is, hogy mennyire nyitott veled szemben. Aki érdeklődik, az a szemedbe néz, a testével feléd dől, míg aki csak kényszerből beszélget veled, kerüli a szemkontaktust, és általában keresztbe teszi a kezeit, lábait.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást