Életmód / Ezotéria

Ők a legtoxikusabb csillagjegy-párosítások. Mutatjuk, kivel nem illesz össze

Az alábbi horoszkópok ugyanis egyáltalán nem illenek egymáshoz hosszú távon!

A Kos és a Bika

Ez a két csillagjegy a barátságban nagyon jó párost alkot, de ha szerelemről van szó, már kevésbé illenek össze. Ott van a Kos, akinek szüksége van az izgalmakra, a kalandokra, és nem képes egész hétvégén otthon ülni.

A Bika viszont rendkívül makacs, és nem viseli el, ha valaki meg akarja változtatni a véleményét, még akkor se, ha a másiknak igaza van.

Amikor ők egymásba szeretnek, senkitől sem fogadnak el tanácsot, noha szükségük lenne rá. A szakítást is eltérő módon próbálják kezelni.

Míg a Kos hajlamos szép lassan eltűnni a párja életéből, mert nem szereti a konfliktusokat, addig a Bika követeli a magyarázatot, mert addig nem tudja lezárni a dolgokat, míg nincs tisztában minden részlettel. Ezért aztán a szakítás náluk hónapokig is elhúzódik.

Az Ikrek és a Bak

Amikor a nagy szabadságvággyal rendelkező Ikrek és a mindent előre megtervező bak egymásra találnak, az ellentétek csak még inkább felerősödnek. Az Ikreknek ugyanis kellenek a spontán programok, a baráti események és az önfeledt szórakozás, de a bakok csak akkor nyugodtak, ha mindig mindent előre tudnak.

Olvastad már?  10 pontos útmutató a Bika szerelméhez

Kevés olyan programot tudnak összehozni, ami mindkettejük számára izgalmas, ezért gyakran kapják magukat azon, hogy vitatkoznak.

Míg a Bak szeretne 10 perccel előbb megérkezni az étterembe, addig az ikreknél nem ritka, hogy inkább kihagyná a vacsorát, és elmenne meginni valamit egy bárba. Annyira ellentétesek egymással, hogy ritkán tudnak dűlőre jutni.

A Rák és az Vízöntő

Míg a Rák jegyű emberek ki nem állhatják a kritikát, és azt, ha kijavítják őket, addig a Vízöntők imádják ezt csinálni.

Előbbi jegy vágyik a pihenős hétvégére, az otthonülős szombatokra, utóbbi pedig a függetlenségét akarja erősíteni, és inkább szórakozni menne.

Sajnos nagyon ritkán tudják ennyire ellentétes elveiket összeegyeztetni, így egy idő után gyakori, hogy teljesen külön életet élnek egymástól.

A Rákok egyébként is vágynak a szerelemre, az érzelmes pillanatokra, de a Vízöntőknél nem ritka, hogy elzárkóznak, és nehezen nyílnak meg a másik előtt, ami még inkább megnehezíti a dolgukat.

A cikk még nem ért véget! További három párosítás a következő oldalon. Lapozz egyet ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2