5+1 mérgező csillagjegy-pár, akik semmiképp sem illenek össze

5+1 mérgező csillagjegy-pár, akik semmiképp sem illenek össze

Címlap / Életmód / Ezotéria / 5+1 mérgező csillagjegy-pár, akik semmiképp sem illenek össze / 3. oldal

5/6. A Szűz és a Mérleg

Ez a párosítás csak a legrosszabbat hozza ki mindkét félből. A Szűz jegyű ember alapjáraton elég kritikus, és ez csak még inkább előhozza a Mérleg önbizalomhiányos oldalát, aki egyébként nagyon szeret pletykálni, és pont ezért tűnik megbízhatatlannak a Szűz szemében.

Mindketten nagyon szeretnek beszélni, imádnak történeteket mesélni, de pont ezért nem is hagyják egymást szóhoz jutni, így megesik, hogy teljesen elbeszélnek egymás mellett.

Viszont azt, hogy nincsenek rendben a dolgaik, nem szívesen ismerik be. Ezért képesek hosszú időn át tettetni, hogy minden rendben, mire eljutnak oda, hogy végre szakítsanak.

6/6. A Nyilas és a Halak

A Halak jegyű ember egyik rossz tulajdonsága, hogy nagyon hosszú ideig képes tartani a haragot. Ha valaki megbántja őt, biztos, hogy még sokkal később is emlékszik erre.

Azonban a Nyilas teljesen ellentéte ennek, hiszen ő kimondottan gyorsan megbocsát, ezért sosem értik meg egymást ezen a téren.

Amikor a Halak ismét felhozza a napokkal ezelőtti vitát, a Skorpió nem képes megérteni, ezt miért kell csinálni, amivel azt érezteti a párjával, hogy nem fontosak az érzései.

Állandóan csak vitatkoznak egymással, ugyanazokon a dolgokon, mígnem előbb-utóbb megunják, és inkább szakítanak.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást