Szerelem / Párkapcsolat

Ez történne, ha a nők is úgy szeretkeznének, mint a férfiak

5. Alig lenne összebújás, viszont annál több orális szex

Az egész aktus sokkal „célravezetőbb” és praktikusabb lenne, hogyha a nők is úgy állnának hozzá, mint a férfiak. Előjáték? Minek, azzal is csak megy az idő. Egyből a tárgyra térnénk és durr bele, hadd szóljon. Orális szex? Minden mennyiségben, sőt, sok esetben nem is kellene más, beérnénk ennyivel. Miután végeztünk, nem bújnánk össze szerelmesen és nem suttognánk kedves semmiségeket egymás fülébe, hiszen ezek teljesen felesleges sallangok lennének.

5. Mi is kéretlenül küldenénk képeket a nemi szervünkről

Ha mi is úgy állnánk a szexhez, mint az erősebbik nem, akkor szép számmal küldözgetnénk fotókat a „micsodánkról” a gyanútlan online beszélgető partnereinknek.

Néha persze a lányok is meglepik a srácokat egy-egy szexi fotóval, de azokat egyrészt legtöbbször kérésre küldik, másrészt a kép nyomokban azért tartalmaz ízlést és visszafogottságot.

Ha azonban úgy viselkednénk, mint a férfiak, ezeknek többé nyoma sem lenne, csak premier plánban lefotóznánk amink van és in medias res, kontextus nélkül és kéretlenül bedobnánk a csetbe. Ezek után büszkén várnánk az elismerő szavakat, amiket bólogatva és mosolyogva gyűjtenénk be. 

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást