A krumpli valószínűleg a te étrendednek is szerves részét képezi. Finom, egyszerű elkészíteni, és rengeteg módon variálható, attól függően, hogyan sütöd, főzöd, és milyen fűszerekkel dobod fel. Ezért aztán felmerülhet benned is a kérdés, hogy milyen hatással lehet rád az, ha valamilyen formában minden nap fogyasztod? Most eláruljuk!
4/5 Cukorbetegként csak óvatosan
Azonban vannak olyanok, akiknek nem túl ajánlatos a burgonya fogyasztása, főleg nem nagy mértékben!
Például azok az emberek, akik diabétesszel küzdenek, lehetőség szerint legyenek óvatosak ezzel az étellel. Ugyanis egyes krumplifajták kimondottan magas glikémiás indexszel rendelkeznek, és lehet, hogy te az étteremben megrendelve azt hiszed, nem lesz bajod tőle, de könnyen az ellenkezője is bekövetkezhet.
Ha viszont nem forrón fogyasztod, hanem megvárod, amíg kihűl, a vércukorszintre gyakorolt hatása 25%-kal lecsökken!
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!