Életmód / Ezotéria

Ő a tökéletes választottad: a horoszkópod elárulja, ki illik hozzád

Nyilas

A Nyilasok nagyon tudnak szeretni, és nem félnek odaadni a szívüket, rajonganak a gyerekekért és az állatokért is, ugyanakkor fontos számukra, hogy megmaradjon a szabadságuk.

A mindig nyitott Ikrek tökéletes társuk lehet, de a szabad szellemű Vízöntő mellett is jól érezhetik magukat, ha pedig közös célokat találnak, akkor a Mérlegek mellett is hajlamosak lehetnek megállapodni.

Bak

A Bakok számára fontos, hogy megbízhassanak a partnerükben, mert csak így érezhetik magukat biztonságban, hiszen kifejezetten sebezhetőek.

A Skorpiók, akik teljes szívükből képesek szeretni, vagy éppen a Rákok, akik egy életen át is hű társak maradhatnak, megtestesítenek mindent, amit egy Bak kereshet egy kapcsolatban.

Vízöntő

A Vízöntők őszintén tudnak szeretni, akkor azonban rögtön menekülőre fogják, ha valaki megpróbálja megkötni a kezüket.

A függetlenséget és a szabadságot mindennél előbbre valónak tartják, ezért jól érzik magukat például a Kosok mellett, akik szintén nem rettennek meg attól, ha maguknak kell megállni a lábukon, vagy az Oroszlánokkal, akik szintén önmagukat helyezik az első helyre.

Halak

A titokzatos, gyakran sokáig mérlegelő, első ránézésre kicsit bizonytalannak tűnő Halakból a Skorpiók képesek felszínre hozni a szenvedélyt, a Bikák mellett pedig csendes biztonságot és kiegyensúlyozottságot találnak.

Ha legalább az egyikük egy kicsit több energiát is fektet a kapcsolatba, és életben tartja a szenvedélyt, akkor a szintén érzékeny, de keményen dolgozó Szüzekkel is tökéletes párost alkothatnak.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást