Bosszantó, amikor egy recept elkészítése közben olyasmi is a kukába kerül, ami egyébként még felhasználható lenne. Adunk néhány ötletet, hogy kevesebb élelmiszert keljen kidobnod, és pazarlás helyett akár egy gyors és könnyű édességgel lephesd meg magadat!
VIDEO Nagy éves horoszkóp 2025: így alakul az éved személyes és munkahelyi fronton
1/5 Tojásfehérje
Előfordul, hogy egy recept több tojássárgáját ír elő, mint fehérjét, és a maradékot néhány napig pakolgatod a hűtőben, majd csalódottan kidobod. Ne tedd!
Verd inkább kemény habbá a fehérjéket ízlés szerinti cukorral és egy kevés kókuszreszelékkel, majd egy kanál segítségével tegyél kis halmokat egy sütőpapírral bélelt tepsire, és alacsony hőfokon süsd ki a habocskákat. Gyors, finom édesség lesz belőle!