Tibeti személyiségteszt, mely megmutatja, hogy ki is vagy valójában

Tibeti személyiségteszt, mely megmutatja, hogy ki is vagy valójában

Címlap / Életmód / Egészség / Tibeti személyiségteszt, mely megmutatja, hogy ki is vagy valójában

Sokszor teljesen mást gondolsz magadról, mint aki vagy, de a tudatalattid gondoskodik róla, hogy visszatalálj önmagadhoz. Ez a teszt pedig a segítségedre lehet útkeresésed során.

Állati dolgok

Képzeld el a következő öt állatot magaddal szemben és tedd tetszés szerinti sorrendbe őket:

Tehén, oroszlán, bárány, ló, malac

Viszonyulások

Fejezd be az alábbi mondatokat, de ne agyalj túl sokat!

  • A kutya olyan, mint …
  • A macska olyan, mint …
  • A patkány olyan, mint …
  • A kávé olyan, mint …
  • A tenger olyan, mint …

Színkavalkád

Gondolj öt, számodra fontos emberre és párosíts hozzájuk egy-egy színt az alábbiak közül (minden szín egyszer szerepelhet):

sárga, narancs, vörös, fehér, zöld

Lássuk a prioritásodat!

Az első kérdésből megtudhatod, hogy mi a fontossági sorrend az életedben.

A tehén a karrieredet jelképezi, az oroszlán az önállóságodat és akaratodat, a bárány a szerelmi életed tükre, a ló a családot szimbolizálja, a malac pedig a pénzhez fűződő viszonyodat.

Ne feledd, nincs rossz válasz, egyszerűen csak hagyatkozz a belső iránytűdre mikor felállítod a sorrendet.

Kép forrása: wallpaperscraft.com

Hogyan látod az életedet?

A második kérdésre adott válaszaid tökéletesen tükrözik azt, hogy hogyan látod az életedet.

A kutya azt mutatja meg, hogyan látod önmagadat, mennyire tudsz szeretettel fordulni ahhoz a személyhez, aki remélhetőleg a legfontosabb számodra.

A macska pedig a párodat jellemzi, legyen szó egy jelenlegi párkapcsolatról, vagy egy jövőbeliről.

A patkány tükrözi azt, hogyan viszonyulsz az ellenségeidhez. Korántsem egy szép, aranyos állat, de, ha pozitív tartalmú válasszal egészítetted ki ezt a részt, akkor az azt jelenti, hogy érzelmileg már egy fejlettebb szinten vagy.

A kávé jelképezi a szexualitásodat, így reméljük te is a „Mennyország” szóval egészítetted ki a mondatot. 🙂

Mivel a tenger amúgy is a szabadságot és a végtelenséget jelképezi, így ez azt mutatja meg, hogyan látod az egész életedet.

Kép forrása: mymodernmet.com

Emberi kapcsolataid

Most megtudhatod, hogy kik a legfontosabb emberek az életedben és miért:

Sárga: Olyan ember, akit soha nem fogsz elfelejteni. Pozitív, vidám szín, így azt a személyt is ez jellemzi, akit ehhez a színhez társítottál. Igazán különleges kapocs van köztetek és tudod, hogy bármikor számíthattok majd egymásra.

Narancs: Ez a szín az igaz barátságot jelképezi. Valószínű, hogy már régóta elég közel álltok egymáshoz és mondhatni lelkitársi kapcsolat van köztetek. Megérzitek, ha a másiknak rossz kedve van és azonnal a segítségére siettek. Biztos lehetsz benne, hogy ezzel a személlyel életed végéig harmonikus kapcsolat lesz majd köztetek, mert mindketten feltétel nélkül szeretitek egymást.

Vörös: A vörös szín azt a személyt jelenti, akihez nagyon erősen vonzódsz. Nem feltétlen férfi-női vonzalomról van szó, lehet teljesen eltérő is, a lényeg, hogy tudat alatt valamiért nagyon kötődsz hozzá.

Kép forrása: playbuzz.com

Fehér: A fehér az ártatlanság színe, gyermeki lélekkel megáldott embert jelképez. Valószínű, hogy a legtisztább szeretettel szeret téged és mindent megtenne a boldogságodért. Nem sok embert lehet ezzel a színnel párosítani, de, ha neked sikerült, akkor becsüld meg azt a valakit.

Zöld: Ő az, akit biztos, hogy soha nem fogsz elfelejteni, mert annyira központi személy az életedben. Van benne valami nagyon különleges, ami örökre a szívedbe égett.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást