Teszt: Vajon közel a szakítás? Válaszolj erre a 20 kérdésre és megtudod, kell-e aggódnod!

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Sokak szerint már akkor elindult egy páros a lejtőn, ha valamelyik félnek egyáltalán felmerül a fejében a szakítás ténye. Ebben az állításban van némi igazság, de sokan akkor is a legrosszabbra asszociálnak, amikor erre még egyáltalán nincs szükség. Te is kicsit elbizonytalanodtál, vagy csak vannak kétségeid? Töltsd ki a tesztünket és kiderül, van-e miért aggódnod!

1/20 Bármennyire törekszetek az ellenkezőjére, egyszerűen nem telik el úgy hét, hogy valamin komolyabban össze ne vesznétek.


2/20 Egyre gyakrabban feltűnnek - sőt, minden korábbinál jobban zavarnak a rossz tulajdonságai, vonatkozzon ez a megállapítás a külsejére, vagy a természetére.


3/20 Úgy érzed, az égvilágon semmi értelme sincs felhozni a sérelmeidet, problémáidat, mert úgyis az lesz a vége, hogy megsértődik, és téged hoz ki hibás félnek.


4/20 Bár korábban sem volt egy igazi lovag, az utóbbi időben egyáltalán nem jellemző, hogy bókokat, elismerő szavakat hallanál tőle.


5/20 Azt gondolod, ha a „semmiért” kapsz egy ajándékot, akkor biztos vaj van a füle mögött, vagy valami olyasmire akar megkérni, amihez neked nem fűlik a fogad.


6/20 Napi, vagy heti rendszerességgel eszedbe jut: valami nagyon nem működik köztetek.


7/20 Mostanában egyre kevésbé érzed úgy, hogy közösek a céljaitok és egyfelé visz az utatok - sőt, inkább azt gondolod, valahol eltávolodtatok egymástól.


8/20 Jellemző rá, hogy kibúvót keres csak azért, hogy ne kelljen a te családoddal, barátaiddal töltenie az időt.


9/20 Nem ismeri el, ha valamiben hibázott, de ha mégis megteszi, akkor sem kér bocsánatot.


10/20 Előfordult már, hogy azért nem hoztál fel egy témát, mert azt gondoltad, nem értené meg az álláspontodat.


11/20 Amikor nosztalgiázik előtted, akkor a boldog emlékei egyre többször a szingli éveire koncentrálódnak.


12/20 Egyre ritkábban csókolóztok és szeretkeztek.


13/20 Sok ismerőstől, családtagtól azt hallod, hogy nem illetek össze igazán, esetleg arra is volt példa, hogy az ő barátai feszegették ezt a témát.


14/20 Előfordul, hogy úgy szervez magának programot – persze nélküled –, hogy csak bejelenti, mire készül, előzőleg semmilyen szinten sem kéri ki a véleményedet.


15/20 Megesik, hogy újonnan felfedezett hibái miatt nem tudsz rá felnézni, nem tudod igazán tisztelni, becsülni.


16/20 Szép lassan, de biztosan állandósulnak a féltékenységi jelenetek az életetekben.


17/20 Úgy érzed, egyre többször kritizál, mindenbe beleszól, és bármit teszel, már semmi sem elég jó nem neki.


18/20 Többször megesett, hogy hosszú órákig nem hívott vissza, vagy nem válaszolt az üzenetedre, pedig mindig nála van a telefonja (és láttad, hogy online volt).


19/20 Úgy érzed, feszültté válik, ha a kezedbe veszed a telefonját, tabletjét, még az is zavarja, ha rápillantasz a kijelzőjére, amikor netezik.


20/20 Többször is előfordult, hogy kibúvót keresett, és valamilyen ócska kifogással élt, csak hogy ne kelljen elmennie a számodra fontos programokra.