Töltsd ki a tesztünket és kiderül, hogy mennyire jó veled a szex

Töltsd ki a tesztünket és kiderül, hogy mennyire jó veled a szex

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Töltsd ki a tesztünket és kiderül, hogy mennyire jó veled a szex

Talán úgy érzed, veled mindenki csak nyerhet. De tényleg így van? Valóban jó vagy az ágyban? Esetleg vannak kétségeid a teljesítményeddel kapcsolatosan?

Töltsd ki a tesztünket és kiderül, kell-e bármin változtatnod!

0%

Jellemző a folytatás azok után, hogy lefeküdtetek egymással? Mi szokott történni ilyenkor?

Volt már egyéjszakás kalandod?

Mennyire érzed fontosnak a csókolózást?

Az alábbiak közül melyik jellemző rád?

Mi jellemző a szexuális rutinodra?

Ha még nem volt, tegyük fel, hogy egy tízéves kapcsolatban élsz. Milyen ebben a szakaszban a szex?

Nincs túlságosan ínyedre egy újítás, amivel a barátod rukkolt elő. Mit teszel?

Mennyire vagy jó az ágyban?
Elfogadó anyatípus vagy
Számodra a szex messze nem a legfontosabb dolog a kapcsolatokban sőt, idővel természetesnek veszed, hogy alaposan csökken a vágy mértéke. Romantikus alkat vagy, szereted az ölelgetést, a csókokat, leginkább a bújós szeretkezéseket részesíted előnyben. Nem szívesen újítasz, legalábbis nem akkor, ha rajtad múlik, azonban partnered minden kívánságát lesed. Emiatt aztán nem is érted, ha esetlegesen negatív visszacsengése van valamelyik együttléteteknek. A valóság azonban az, hogy a férfiak nem csak azt keresik, hogy nekik jó legyen: attól érzik igazán jónak magukat, ha a partnerüknél is hasonló eredményt sikerül elérniük. Tipp neked: Időnként bátran vedd át az irányítást, és foglalkozz csakis a saját örömöddel! Meglátod, ezt a partnered is díjazni fogja!
Uralkodó szexistennő vagy
Ha nem is mindent jelent számodra a szex, elképzelhetetlennek tartod nélküle az életedet. A leggyakoribb ok, amiért egy kapcsolatból továbbálltál, az a szex minősége volt: ha nem passzoltatok össze az ágyban, akkor esélyét sem láttad a folytatásnak. Leginkább arra törekszel, hogy neked minden vágyad teljesüljön – ha ebben a partnered is örömét éli, akkor az csodás, ha nem, akkor fel is út, le is út. Leginkább a vad, szenvedélyes szexet szereted, utálod, ha egy férfi tutyimutyi, és már előre rettegsz attól, hogy megtalálod a nagy őt, és évtizedekre hűséget kell esküdnöd neki. Tipp neked: Bár ágybéli teljesítményedre valóban nem lehet panasz, ha nem csak szexet, hanem idővel tartalmas kapcsolatot is szeretnél, a partneredre jobban figyelned kell. Ez messze nem csak magát az együttlétet jelenti – ha majd szerelembe esel, a „hétköznapi” szexben, jól ismert társsal is megleled a pozitívumokat.
A férfiak álma vagy
Te nem csak az életedben, hanem az ágyban is az arany középúton jársz. Tudod, hogy a saját örömöd legalább annyira fontos, mint a partneredé, és mindent meg is teszel azért, hogy ezt mindketten érezzétek. Éppolyan szívesen átveszed az irányítást, mint amilyen könnyedén kiadod a kezeid közül. Elfogadod, hogy az évek múlásával már nem ugyanaz a szenvedély, de még ebből is a legjobbat tudod kihozni. Nyitott vagy az újdonságokra, de nem adod egykönnyen magadat, így még vonzóbb vagy az ellenkező nem számára. Mindent akkor és úgy csinálsz, hogy feledhetetlennek tartson az, aki valaha volt olyan mázlista, hogy az ágyadba kerüljön. Tipp neked: Mit is mondhatnánk? Csak így tovább!

Oszd meg az eredményed:

A következő teszteket is elvégezheted:

Olvasnál még a témában? Ezeket a cikkeket neked ajánljuk:

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!