Teszt: Mennyire fontos számodra, hogy mit gondolnak rólad mások?

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Teszt: Mennyire fontos számodra, hogy mit gondolnak rólad mások?

Valamilyen szinten mindannyiunkra hat környezetünk véleménye – ha másban nem, legalább abban, hogy saját szüleink, közvetlen szeretteink álláspontjával foglalkozunk. De vajon mi a helyzet a távolabbi ismerősökkel, vagy úgy általában a környezetünkkel? Téged mennyire foglalkoztat, mit gondolnak rólad mások?

1/7 Elképzelhetőnek tartod, hogy bejelentés nélkül meglátogasd az egyik legjobb barátnődet?


2/7 Nagyon fontos számodra az a szerep, amit feleségként töltesz be. Hogyan reagálsz, ha ismerősök megjegyzést tesznek pl. az otthonotok tisztaságára?


3/7 A kolléganőd javaslatot tesz arra vonatkozóan, szerinte hogyan végezhetnéd hatékonyabban a munkádat. Mit gondolsz erről?


4/7 A barátnőid közül mindenki feliratkozik egy népszerű divat blog frissítéseire, te viszont még nem is hallottál erről a portálról. Mit teszel?


5/7 Mit gondolsz, mennyire hatnak rád az aktuális irányzatok? Pl. mennyire érdekelnek a különféle kihívások, életmód praktikák, „divatos” márkák?


6/7 Elképzelhetőnek tartod, hogy szülés után nagyon rövid időn belül bikinit fogsz hordani?


7/7 Van egy férfi a baráti körödben, aki nagyon felkeltette a figyelmedet, és jól láthatóan te sem vagy semleges számára. Azonban ő az egyik legjobb barátnőd exe… Mit teszel?