Mennyire bánsz jól az emberekkel? Teszteld!

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Mennyire bánsz jól az emberekkel? Teszteld!

Az emberek jónak és kedvesnek születnek, ám a körülményeink idővel alakulnak: mindenki másmilyen terhet cipel, és bizony nem mindenkinek könnyű kedvesnek lennie. Ám vannak, akiket éppen a nehézségek erősítenek meg, míg másokat azok tesznek másokkal szemben utálatossá…

Te tudod, mennyire bánsz jól az emberekkel?

1/7 Bevásárolni készülsz, amikor látod, hogy egy korodbéli nő gőzerővel kutat a pénztárcájában, de nem talál aprót, amivel kiválthatná a kocsit. Mit teszel?


2/7 Az egyik kolléganődnek új, jómódú partnere lesz – bár a személyisége nem változik, egyre csinosabb és drágább ruhákban jelenik meg. Egyik nap már nem bírod ki szó nélkül: mit mondasz?


3/7 Éppen lakásavató bulit tartasz, amikor az egyik vendéged véletlenül kiönti a vörösbort a szőnyegedre. Hogyan reagálsz?


4/7 Az egyik régi barátnőddel már vagy fél éve szervezitek a találkozót, de ő – immáron második alkalommal – az utolsó pillanatban lemondja. Hogyan reagálsz?


5/7 Éppen hazafele mész egy húzós nap után, amikor észreveszed, hogy egy utcabeli néni előtted battyog jól megpakolva. Segítesz neki?


6/7 A szerelmed fél óra késéssel érkezik haza, és egy szót sem szólt arról, hogy megvárakoztat. Hogyan reagálsz?


7/7 Ha valakivel lezáratlan vitába keveredsz, hogyan fejezed le a párbeszéded?


Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!