Teszt: válassz egy cipőt, és elmondjuk, milyen vagy igazából

Teszt: válassz egy cipőt, és elmondjuk, milyen vagy igazából

Címlap / Stílus / Divat / Teszt: válassz egy cipőt, és elmondjuk, milyen vagy igazából

womenworking.com

Ha az „A” lehetőséget választottad

Te nem vagy az a típus, aki szeretne kitűnni a tömegből. Egyszerűen csak felveszed azt, amiben jól érzed magad, és nem foglalkozol azzal, ki mit gondol rólad. Bizonyos tekintetben ragaszkodsz a hagyományokhoz és ahhoz, amit gyerekként tanultál, de ugyanakkor nem félsz újakat teremteni, és változást elindítani. Az életben általában tudod, hogy mit akarsz, és mindig kezedbe is veszed az irányítást, mert nem nyugszol addig, míg valóra nem váltod a célkitűzéseidet. Néha spontán vagy ugyan, de többnyire inkább a biztonságot keresed, ezért nem cselekszel hirtelen felindulásból.

Ha a „B” lehetőséget választottad

A döntésed arra enged következtetni, hogy te imádod a kalandokat! Mivel nem szeretsz otthon ülni, így mindig telepakolod a naptáradat izgalmas programokkal, és mivel sok barátod van, ezt szerencsére nem kell egyedül csinálnod. Optimista szemléleted hamar átragad másokra, pláne, hogy szinte mindig vidám és jókedvű vagy. Nem csoda, hogy sokszor még az ismeretlenek is leszólítanak téged az utcán! Ritkán aggodalmaskodsz apróságokon, hiszen úgy véled, hogy amin nem lehet változtatni, azon kár feleslegesen stresszelni. Laza vagy és spontán, ezt pedig nagyon imádja a környezeted!

Ha a „C” lehetőséget választottad

Nem sok olyan bátor, magabiztos ember létezik, mint te! Még régen idegeskedtél, ha a komfortzónádon kívül kellett lépned, de mára már meg sem tudnád mondani, hol húzódnak a határaid. Nem lehet téged egykönnyen megijeszteni, épp ezért mondasz bátran igent az élet nagy kalandjaira. Kockáztatni néha kell, és ez téged nem riaszt vissza attól, hogy kiélvezd az élet szépségeit. A véleményedet mindig határozottan kimondod, és az sem érdekel, ha mások nem értenek egyet veled, hiszen te biztosan nem rejtegetnéd a valódi személyiségedet. Épp ezért van hatalmas tekintélyed a környezeted szemében, akik sokszor vezetőként gondolnak rád.

Ha a „D” lehetőséget választottad

Te határozottan hiszel abban, hogy minden rosszban van valami jó, csak meg kell találni azt, ami előnyödre válik. Ez az optimista szemlélet pedig mindig szerencsésen alakítja az utadat, és később valóban beláthatod, hogy minden úgy történt veled, ahogy annak lennie kellett. Megtanultad már, hogy az élet néha szuper, és máskor kifejezetten nehéz, de óriási lelkierő rejtőzik benned, így még a legrosszabb időszakokban is képes vagy erőt meríteni saját magadból. Nem véletlenül találnak meg az emberek téged akkor, ha valamilyen problémával küzdenek! Hiszen tudják, hogy neked mindig van egy jó tanácsod, vagy akár csak néhány kedves szavad, ami erőt adhat nekik.

Ha az „E” lehetőséget választottad

Nagyon gyorsan vág az eszed, ezt már biztosan sokszor hallottad másoktól is! Akármilyen probléma üti fel a fejét, te hamar átlátod a helyzetet, végigveszed az összes lehetséges opciót, és pillanatokon belül meghozod a legjobb döntést. Nem igazán lehet rajtad kifogni! Ehhez pedig egy kifejezetten szórakoztató személyiség társul: tele vagy frappáns poénokkal, ezért állandóan a társaság középpontjában találod magad. Persze ez téged nem zavar, hiszen szereted a figyelmet, és nem jössz zavarba tőle. Igazi trendteremtő vagy, akit a környezete (sokszor nem is szándékosan) másolni kezd, mert inspirálod őket életviteleddel, hozzáállásoddal és/vagy akár öltözködéseddel.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást