Teszt: A szemöldököd formája a személyiségedről is árulkodik

Teszt: A szemöldököd formája a személyiségedről is árulkodik

Címlap / Stílus / Arc / Teszt: A szemöldököd formája a személyiségedről is árulkodik

womensworking.com

Ha az „A” formájú szemöldök a tiéd

A válaszod arra utal, hogy igazán érdeklődő, kíváncsi természet vagy, akinek óriási információigénye van. Emiatt gyakran megesik, hogy hirtelen, gondolkodás nélkül hozol döntéseket, és bár nem mindig jársz ezzel sikerrel, mégsem riaszt vissza a kockáztatás. A szépséghez nagyon jó szemed van, és szuper stílusérzékkel rendelkezel, ezért mindig sikerül kitűnnöd a tömegből. Izgalmas személyiség vagy, a tempót pedig csak kevesen tudják tartani veled!

Ha a „B” formájú szemöldök a tiéd

Sokszor hallottad már másoktól, hogy mennyire jó a humorérzéked! Igazuk is van, hiszen rendkívül szórakoztató egyéniség vagy, és mindig van egy jó történeted, amit úgy tudsz előadni, ahogy senki más. Az életben kalandornak tartod magad, szeretsz utazni, új kultúrákat megismerni, de ha szerelemről van szó, sokkal inkább biztonsági játékot űzöl. Nehezen adod meg másoknak a bizalmat, mert félsz a csalódástól, így inkább lassú tempóban haladsz, és csak akkor hagyod magad igazán szerelembe esni, ha tudod, hogy biztosan viszonozzák azt.

Ha a „C” formájú szemöldök a tiéd

A szemöldököd formája alapján egy biztos: te igazán magabiztos vagy! Mára megtanultad, milyen stílus passzol hozzád, melyik karrierben találhatod meg önmagad, és azt is, hogy a negatív kritikát csak azoktól szabad elfogadni, akik valóban ismernek téged. A hozzáállásod miatt szinte mindig jókedved van, állandóan mosolyogsz, és rendkívül kedves vagy az emberekkel. Nem véletlenül teszel mély benyomást a környezetedre akár néhány perc alatt! A szerelemben számodra a hűség a legfontosabb, a megcsalást pedig elítéled, ezért ennek megfelelően élsz együtt a pároddal. Fel sem merülne benned, hogy félrelépj, és ezt várod el a partneredtől is!

Ha a „D” formájú szemöldök a tiéd

Amibe te belekezdesz, azt biztosan szenvedélyesen, maximális energiabefektetéssel csinálod. Mindig is perfekcionista voltál, és még egy vacsora elkészítésénél is a tökéletességre törekszel, ez pedig jól látszik azon, amit végül kiadsz a kezeid közül. A szenvedély pedig a kapcsolataidban is visszaköszön: ha te szeretsz valakit, teljes szívedből teszed, őszintén, az érzelmek kifejezése mellett. Sosem rejtegeted a véleményedet és azt, hogy mi jár a fejedben, mert hiszed, hogy akkor lehet valami értékes, ha valódi!

Ha az „E” formájú szemöldök a tiéd

A megérzéseid mindig is nagyon erősek voltak, ráadásul rengeteg alkalommal segítettek meghozni egy-egy jó döntést. A spirituális dolgok közel állnak hozzád, ezzel pedig érdemes foglalkoznod még alaposabban, mert komoly szerepet játszhat az életedben. Rendkívül lelkiismeretes, vidám típus vagy, olyan, aki képes megtalálni az apró dolgokban is az örömöt. Nem csoda, hogy mindig próbálsz másokat meglepni valamivel, mert te akkor vagy a legboldogabb, ha a környezeted is az!

Ha az „F” formájú szemöldök a tiéd

Te sosem szerettél kockáztatni, az életben pedig mindig a biztonságra törekszel. Analitikus gondolkodásmódoddal egy probléma esetén az összes lehetséges megoldást végigveszed magadban, és sosem cselekszel hirtelen felindulásból. Néha azért érdemes lenne kilépned a komfortzónádból, pláne az ismerkedés terén, mert gyakran elutasítod azokat is, akik egyébként érdekelnének téged! Többnyire inkább a háttérben maradsz, és jól érzed magad egyedül is, ezért nem tartod magad kifejezetten extrovertáltnak, bár ez sokszor attól is függ, hogy kik vesznek körül téged.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást