Vajon megváltozol a szerelem hatására? Ez a teszt felfedi, pontosan hogyan

Vajon megváltozol a szerelem hatására? Ez a teszt felfedi, pontosan hogyan

Címlap / Szerelem / Vajon megváltozol a szerelem hatására? Ez a teszt felfedi, pontosan hogyan

Domináns személyiségvonásai mindenkinek vannak, ezek határozzák meg azt, hogy kik vagyunk igazából. De amikor az életünk a feje tetejére áll, mert végre belép az életünkbe a Nagy Ő (vagy legalábbis akit annak gondolunk), hajlamosak vagyunk némileg megváltozni, és ezek a tulajdonságaink szinte megszűnnek létezni. Általában persze csak ideiglenesen, de tény, hogy ilyenkor a barátaink ránk sem ismernek. Ez a teszt segít neked is tisztábban látni, és kideríteni, miben változol meg a szerelem hatására. A feladatod csak annyi, hogy nézd meg ezt a festményt, és jegyezd meg, mi az első dolog, amit kiszúrtál rajta. Ezután olvass tovább a jellemzésedhez!

Vincent van Gogh arca

Azonnal a festő arcát szúrtad ki a képen? Akkor ez arra utal, hogy a szerelem hatására te sokkal jobban tudod értékelni az élet szépségeit, és amit eddig nem vettél észre, az ennek hatására sokkal feltűnővé válik számodra. De ugyanakkor az érzelmeidet nehezebben tudod kezelni, és ezek gyakran váltakoznak is egymással.

Néha vidám vagy, és madarat lehetne fogatni veled, mert örülsz annak, hogy végre megtaláltad az Igazit, majd a következő percben egy apróság miatt teljesen magadba roskadsz, és meggyőződésed, hogy a párod talán nem is szeret téged. Valószínűleg korábbi negatív tapasztalatok állnak a háttérben!

A sétáló nő

Ha a kép jobb alsó sarkában sétáló, kék ruhás nőt láttad meg, úgy te a szerelem hatására szabadabbá válsz. Egyedülállóként sokkal többet aggodalmaskodsz, leginkább amiatt, hogy mikor találod meg végre a Nagy Ő-t, de ha ez sikerül, teljesen kivirágzol. Nehezebb elrontani a kedved, sokkal kevesebbet stresszelsz, ugyanakkor viszont egy kicsit felelőtlenebb is leszel. Annyira szeretnél megfelelni a párodnak, és izgalmas személyiségként tündökölni előtte, hogy olyan dolgokra is igent mondasz, amelyekről a megérzéseid nem súgnak jót. Pedig hidd el, e nélkül is elég érdekes vagy, nem kell mindenre rábólintanod!

Ház a távolban

A távolban lévő ház a jövőbeli terveket jelképezi. Ha ezt vetted észre elsőként, az arra utal, hogy szingliként ugyan élvezed a saját életedet, de egy kapcsolat hatására azonnal a közös jövőn jár az eszed. Nem akarod elsietni a dolgokat, és többnyire kezdetben inkább megtartod magadnak a gondolataidat, de a szerelemnek köszönhetően már látod is magad előtt a közös otthonotokat, az esküvőtöket, sőt, még a gyerekeid nevét is megálmodod. Innentől kezdve már nem érdekelnek a bulizások, és nem érzed úgy, hogy munka után muszáj kimozdulnod otthonról. Tökéletesen elegendő számodra, ha kettesben vagytok a hétvégén, és filmet néztek a kanapén, mert érzed, hogy készen állsz az elköteleződésre!

A férfi középen

Ha a középen ülő férfit láttad meg, úgy te a kapcsolat hatására egyre jobban elkezdesz a párodra hasonlítani. Nyitott gondolkodású vagy, ezért szívesen kipróbálod a hobbijait, megnézed a kedvenc sorozatait, és mire észbekapsz, már egyre jobban megegyezik a személyiségetek.

Ez persze egyáltalán nem rossz dolog, hiszen sokkal nagyobbá válik köztetek a kompatibilitás, de azért figyelj oda arra, hogy a saját kedvenceidről ne feledkezz meg. A legjobb, ha te is bemutatod neki a hobbijaidat, és a te baráti köröddel is ugyanannyi időt töltötök, hogy egyikőtök se érezze azt, hogy a saját élete már csak egy régi emlék.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást