Öntisztuló? 7 tény a nemi szervedről, amit még te sem tudtál eddig

Öntisztuló? 7 tény a nemi szervedről, amit még te sem tudtál eddig

Címlap / Életmód / Egészség / Öntisztuló? 7 tény a nemi szervedről, amit még te sem tudtál eddig / 2. oldal

Öntisztuló

Bár az üzletek polcain rengeteg, kifejezetten az intim terület tisztántartása céljából készült termék vár, jó tudni, hogy magába a hüvelybe nem érdemes semmilyen mosakodószert tenni. Ez ugyanis árthat, felboríthatja a terület bélflóráját, beleszól a vagina öntisztuló folyamatába.

Edzhető

Akárcsak többi testrészünk és szervünk, a vagina is változik a kor előrehaladtával, veszíthet tónusosságából és feszességéből. Ám ezen a területen is visszafordítható a folyamat, hiszen intimtornával a medencefenék edzésével meg lehet erősíteni a területet, míg a túlsúly és az egészségtelen életmód tovább ronthat rajta. A hüvely erősítése a szexuális életben is pozitív változásokat hozhat, hiszen erőteljesebb orgazmus-élmény érhető el.

Létezik egyáltalán a G-pont?

A G-pont felfedezése egy német tudós, Dr. Ernst Gräfenberg nevéhez fűződik, aki a hüvely elülső falán, bemenetétől mintegy 5 centire állapította meg azt a területet, melynek izgatásával elérhető az orgazmus. Ahogy korábban is említettük, erről megoszlanak a vélemények, sokak szerint csak egy mítosz a G-pont létezése.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást