Nem csoda, ha te is inkább mellőzöd vagy csak ímmel-ámmal fogyasztod a salátákat a hideg hónapokban. Turbózd fel őket és meglátod, megjön a kedved, hogy minden nap belőlük falatozz!
VIDEO Nagy éves horoszkóp 2025: így alakul az éved személyes és munkahelyi fronton
Hozzávalók: 1 csésze főtt beluga lencse, 4-5 db aszalt paradicsom, 1 db kis lilahagyma, néhány szem kapribogyó, kevés rukkola, 1 evőkanál mustár, 1 evőkanál olívaolaj, fél citrom leve, só és bors
Elkészítése: A lencsét hűtsd langyosra és készítsd elő a salátát. Ehhez vágd csíkokra az aszalt paradicsomot és karikázd fel a lilahagymát. Szórd rá a kapribogyót és készítsd el az öntetet. A mustárt keverd el citromlével, olívaolajjal, majd sózd és borsozd. A rukkolával forgasd össze és tálald.