Hobbi / Otthon

Ilyen lesz márciusban az ajtód! 7 új tavaszi ajtókopogtató, amit könnyen elkészíthetsz

Ilyen lesz márciusban az ajtód! 7 új tavaszi ajtókopogtató, amit könnyen elkészíthetsz

Tobozból tavaszra

A tobozokat nem csak a hideg évszakokban használhatod dekorálásra, egy kis átalakítással könnyen tavaszra is készíthetsz belőlük izgalmas dolgokat. A kopogtató elkészítéséhez egy koszorúalapra, festékre, tobozokra és művirágokra lesz szükséged. A tobozok közepét vágd le, majd akrilfestékkel fesd be őket pasztell színűre. Mindegyik közepére fess egy sárga pöttyöt, ez lesz a virág közepe. Ha megszáradtak, ragaszd fel őket az alapra, aztán jöhet még néhány művirág is melléjük.

 

Tulipános

Vidám kopogtatót készíthetsz színes tulipánokból! A vesszőalapra színek szerinti csoportokban ragaszd fel a tulipánokat. Arra ügyelj, hogy ha a koszorú aljának közepére szeretnél egy, a képen láthatóhoz hasonló fészket, akkor a virágokat a két oldalon ellentétes állásban rendezd el. Egy természetes színű szalaggal pedig könnyedén rögzítheted az ajtódra.

 

Nyuszis

A nyuszi szintén elengedhetetlen szimbóluma a tavasznak. Ez a természetes hatású koszorú nagyon gyorsan megvan, mindössze egy vesszőalapra, egy nyuszira, némi zöld műnövényre és szalagra lesz hozzá szükséged. Először ragaszd fel az alapra a leveleket, aztán jöhet a nyuszi középre. A szalagokból készíts tetszőleges masnit, ezt pedig ragaszd a nyuszi alá.

 

Szárazvirágokból

A szárazvirágoknak most hatalmas trendje van, ezeket pedig egy minimalista karikával egyesítve divatos kopogtatót készíthetsz. A karikára tetszőleges mennyiségben és elrendezésben ragaszd fel a virágokat, aztán köss a tetejére egy szalagot és már el is készültél!

 

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást