Finoman szólva nem könnyű. Társkeresés 40 feletti anyukaként

Finoman szólva nem könnyű. Társkeresés 40 feletti anyukaként

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Finoman szólva nem könnyű. Társkeresés 40 feletti anyukaként

Mivel elég korán házasodott, nem volt tapasztalata az online társkereséssel, és el is zárkózott tőle. Ahogy ő mondta, az „organikus” ismerkedésben hisz. Először futott pár kört az ismeretségi köre frissen – vagy nem annyira frissen – elvált férfijaival, de vagy nem volt kölcsönös szimpátia, vagy úgy érezte, hogy ezek a férfiak inkább a bugyijába keresik az utat, mint a szívéhez. Egyikük meg is mondta neki kerek perec, hogy ő hosszú évekig volt hűséges férj és most inkább kalandozna egy kicsit ahelyett, hogy megint beleugrana valami komolyba.

Miután az ismeretségi kör által bemutatott udvarlókkal nemvolt szerencséje, elkezdett szórakozóhelyekre járni.

Ott először ledöbbentette, hogy mennyi fiatal srác kezdte el csapni neki a szelet – egy tízest egyébként simán letagadhatna –, de ez maximum szórakoztatta, mint lelkesítette, ugyanis továbbra is komoly kapcsolatot keresett, nem egyéjszakás kalandot.

Ezután jutott el oda, hogy telepítette az egyik népszerű, „húzogatós” társkeresőt.

Ugyan felkészítettük a faragatlan és – finoman fogalmazva – egyből a lényegre térő üzenetekre, mégis meglepődött, mennyien írtak rá mindössze annyit, hogy „szex?”.

Több jópofa, intelligens férfival is eljutott a tartalmas csetelésig, de azok vagy eltűntek egy idő után, vagy ő rázta le őket, mert hetek után sem voltak hajlandóak elhívni randira.

Végül összejött az első találkozó, ami remekül sikerült és már-már belelkesedett tőle. Egészen addig, amíg a harmadik randi alkalmával az úriember meg nem jegyezte, mintegy teljesen mellékesen, hogy három gyereke van – ez még nem lett volna gond – és házas is. Itt a barátnőm kicsit elkeseredett, de annyi jóvágású, értelmes férfival levelezgetett akkoriban, hogy még reménykedett, csak lesz köztük normális is.

Oldalak: 1 2

»

1 hozzászólás

  • janika
    2021.09.25., 22:55

    vigasztalya azatény hodj 140 feleti anyukakén méknehezeb lessz ismerkedni neki
    halyrá marinéni

    Válasz

Írj egy hozzászólást