Ez a Tarot kártya jellemzi a zodiákusod – Sokat megtudhatsz magadról

Ez a Tarot kártya jellemzi a zodiákusod – Sokat megtudhatsz magadról

Címlap / Életmód / Ezotéria / Ez a Tarot kártya jellemzi a zodiákusod – Sokat megtudhatsz magadról / 3. oldal

Nyilas — A mértékletesség

A Nyilas jegy szülöttét arra figyelmezteti a mértékletesség lapja, hogy a hirtelen hozott ítéleteket egyenlítse ki tudatossággal és valódi megértéssel.

Ahogy egy kanyargó patak, a Nyilas is képes arra, hogy utat találjon magának, bármilyen nehéz akadályt is sodor elébe az élet.

Bak — Az ördög

Az ördög lapja arra biztatja a Bakot, hogy ismerje fele énjének árnyoldalait is, és gyűjtse össze a szükséges tudást a spirituális átalakulásához, hogy jobb emberré válhasson.

Ehhez szembe kell néznie az összes negatív tulajdonságával, amelyek miatt kételkedik önmagában, hogy ebből önbizalmat meríthessen.

Vízöntő — A csillag

A csillag lapja a Vízöntő optimizmusát szimbolizálja: ha a csillagokra nézve kívánunk, akkor valóban hiszünk abban, hogy elérhetjük a szívünk vágyát.

A Vízöntő feladata, hogy másokat is lelkesítsen és bátorítson ezzel az optimizmussal, ezáltal segítve nekik abban, hogy spirituálisan békére lelhessenek.

Halak — A Hold

Ahogy a kártyáján látható vérfarkas, úgy a Halak is állandóan változik, legalábbis a hangulatát tekintve.

A Hold az érzelmeket is irányítja, azokat az érzéseket, amelyek erőssé teszik a Halak jegyet, főként akkor, ha ezeket arra használja, hogy másokat segítsen.

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást