Életmód / Ezotéria

7 tárgy a lakásodban, ami mindenkinél balszerencsét okoz

Törött tárgyak

Ne őrizgess olyat dolgot – még a szekrény legmélyére suvasztva sem – , amely darabokban van, és valószínűleg már nem is fogod újra összerakni. Olykor nehéz megválni tőle, hiszen kötődsz hozzá valamiért, vagy azzal hiteged magad, hogy majd később megragasztod, rendbe hozod, csak aztán mindig elfelejtődik

Mégis, az energetikája közben alaposan dolgozik körülötted – dobd ki minél hamarabb, mert komoly szerencsétlenséget jelenthet számodra, különösen szerelmi vonatkozásban!

Lószobor – párban vagy páratlanul?

Régóta kerül a szerelem, és úgy érzed, a balsors sújt, mert nem találsz magadnak párt? Ha magányos lovas szobor vagy bármilyen lószimbólum ékesíti a környezetedet, a feng shui szerint az egyedülléted determinálod vele.

Ajándékozd el, vagy vegyél mellé egy másikat, hogy ne legyen többé magányos, és végre te is búcsút inthetsz a társ nélküli időszaknak.

Megáll az idő, megáll a folytonosság

Ha a lakásodban olyan óra porosodik valahol, amelyik nem jár, az balszerencsét hoz. Az idő megállása életed bármely szakaszában jelenthet STOP táblát: nem tudsz továbblépni, váltani, elengedni, akadályozod magad a fejlődésben.

Olvastad már?  5 jel, hogy igazi alfa-nő vagy

Ne teketóriázz, vidd el óráshoz, cserélj benne elemet vagy egyszerűen csak dobd ki!

Száraz virág helyett élőt a vázába!

Sok lakás romantikus dísze egy csokor vagy akár egyetlen szál szárított virág. Lehet, hogy szép emlék fűz hozzá és szereted a látványát, hangulatát, azonban jobban teszed, ha a zörgő virágot a szemétbe hajítod.

Bizonyos ezoterikus nézetek szerint egy elhalt virág megtartja tulajdonosát a múltban, elszívja előle az életet, akadályozza a haladásban és kiteljesedésben.

Szúrós növények

A száraz virágokhoz hasonlóan a mutatósságuk és igénytelenségük miatt közkedvelt kaktuszok sem éppen a szerencsehozó oldalt erősítik. Tüskéik révén ugyanis távol tarthatják tőled életed párját, sőt téged is szúróssá, zárkózottá tehetnek.

Inkább más növénnyel virágoztasd fel a lakást!

Antik tárgyak

A régiségboltok kínálatában mindenki találhat kedvére való tárgyakat, amelyekkel egyedivé és különleges hangulatúvá varázsolhatja személyes terét. Nem árt azonban tudnod, hogy ezek a tárgyak magukban hordozzák előző tulajdonosaik energiáit, amelyek lehetnek negatívak is.

Jobb óvakodni ezektől a rezgésektől, amelyek bajt is hozhatnak a fejedre!

Gyöngyök, ahogy még nem tekintettél rájuk

Sajnos a szemet gyönyörködtető és divatos gyöngy sem előnyös választás, ha szeretnéd elkerülni a szerencsétlenséget. Bizonyos felfogásban ugyanis a gyöngy a könnycseppet jelképezi, ezzel az energiával pedig szomorúságot, fájdalmat hozhat mindennapjaidba.

Olvastad már?  Mit érzünk mielőtt meghalunk? A kémikusok most elmagyarázzák

Különösen balszerencsés ékszerként viselned, hiszen közvetlenül érintkezik veled, ezzel pedig még erősebben hat.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK