Szerelem / Párkapcsolat

Tanító, karmikus párkapcsolatok – Ti hova tartoztok?

Minden egyes kapcsolatból tanulhatsz, ez tény. Azonban, ha időben felismered, hova is sorolhatjátok magatokat, úgy a fejlődés már akkor kezdetét veheti, amikor még javában együtt vagytok. Sőt! A ráébredés azt is jelentheti, hogy egy életre megalapozzátok a kapcsolatotokat.

A valódi lelki társak

Így jöttetek össze:

Egészen odáig nem hittél az első látásra szerelemben, amíg nem találkoztál vele. Azonnal tudtad, hogy a köztetek érezhető, különleges feszültség semmi mással nem fogható fel, de mégsem sikerült viharmentesre a kapcsolatotok (főleg a kezdetek kezdetén). A sok-sok érzelmet és gondolatot nehezen hoztátok egyensúlyba, talán egy-két év is kellett hozzá – de egyszerűen képtelenek voltak egymástól elszakadni.

Ez jellemző most rátok:

A kitartásnak meglett az eredménye, a sok-sok fájdalommal és sírással teli időszak után beköszöntött a teljes harmónia. Átértékeltétek a szerelmeteket, és már eszetekben sincs megbántani a másikat. Első helyre tettétek a kapcsolatotokat, jó eséllyel úgy érzitek, ti mindig is összetartoztatok. Valószínűleg igazatok van!

A duálpárok

Így jöttetek össze:

Az ezotéria szerint a duálpár tagjai valaha egy lélekként születtek, azonban elszakadtak egymástól – boldogságuk azonban csak akkor lehet teljes, ha ismét egymásra találnak. Ami a megismerkedéseteket illeti, idő kellett, hogy ráébredj: ő igazán hozzád való. Könnyen lehet, hogy az első néhány hónapban kifejezetten idegesített, mígnem rájöttél, lényegében személyiségével görbe tükröt tart eléd.

Olvastad már?  Így szeress valakit, aki depressziós

Ez jellemző most rátok:

Mivel ennyire hasonlítotok, egyszerre áldásnak és átoknak érzitek megkérdőjelezhetetlen összetartozásotokat. Nem mondhatnánk viharoktól mentesnek a kapcsolatotokat, ugyanis szó szerint dúlnak benne az erős érzelmek. Talán többször összekaptok, mint kellene, de fel sem merül bennetek, hogy nem együtt fogtok megöregedni. Abban biztosak vagytok, hogy a szerelmetek erős és eltéphetetlen.  

Az örök szerelmesek

Így jöttetek össze:

Az első pillanattól fogva különös, megmagyarázhatatlan érzéssel vonzódtatok egymáshoz, úgy éreztétek, közös a múltatok. Mintha már találkoztatok volna, mintha mindig is együtt lettetek volna – így mesélitek másoknak megismerkedésetek történetét. Könnyen lehet, hogy ez nem csak a vicc része, ha hihetünk az ezotériának, előfordulhat, hogy a lelketek már korábban is egy volt.

Ez jellemző most rátok:

Nagyon hasonló a helyzetetek a duálpárokéhoz, de ti egy szinttel magasabban jártok a többiekhez képest. Ez azt jelenti, hogy már az előző életetekben is egy párt alkottatok, nem egy másfajta, közeli kapcsolat fűzött titeket egymáshoz, ami a duálpárokra jellemző lehet. És hogyan ismerhetitek ezt fel? Nos, úgy, hogy sem most, sem korábban nem voltak vitáitok, magától értetődőnek tűnt és tűnik, hogy egy párt alkottok.

Olvastad már?  Nem biztos, hogy megtalálod a nagy Őt, ha ezt a 4 dolgot nem fogadod el

A karmikus kapcsolatok

Így jöttetek össze:

Részedről elsöprő érzelmek törtek a felszínre, de megtapasztaltál néhány komolyabb elutasítást. Ezt nagyon nehezen sikerült feldolgoznod, s mire úgy tűnt, továbbléptél, ő mégis kezdeményezett nálad. Te erre mindent félredobva menekültél a karjaiba, de sajnos kiderült, hogy ketten nem igazán tudtok egy párként működni.

Ez jellemző most rátok:

Az ezotéria szerint a karma nem csupán a jelenlegi életedre van hatással, a lelkedhez kötődik. Ez tehát azt jelenti, hogy amit valaha adtál, azt visszakapod – akkor is, ha az a valami nem ehhez az életedhez tartozik. Akár ebből is fakadhat az, hogy fájdalmas, reménytelen és egyoldalú szerelemben van részed. Ez a sajnálatos helyzet azonban addig fog fennállni, amíg fel nem ismered, és le nem vonod belőle a megfelelő tanításokat.