Ezt hozza a Szűz hava a csillagjegyeknek

Ezt hozza a Szűz hava a csillagjegyeknek

Címlap / Életmód / Ezotéria / Ezt hozza a Szűz hava a csillagjegyeknek

Kos

A következő hónapokban meg kell ugranod majd pár akadályt és a sikered attól függ majd, hogy hogyan játszol: előfordulhat, hogy úgy érzed, túl nagy árat kell fizetned a győzelem érdekében, de van pár kreatív-ász a zsebedben, ne félj őket előhúzni.

Bika

A hónap kreatív hullámai megédesítik a napjaidat, használd arra ezt a kellemes hangulatot, hogy rendezed pár kusza emberi kapcsolatod: merj sebezhetőnek mutatkozni és teljes egészében önmagad adni. Ha megteszed, az univerzum busásan megjutalmaz érte.

Ikrek

Az ősz szakmai sikereket tartogat számodra, kreativitásod szinte szárnyal, ami nem marad jutalom nélkül. Körülötted sokan lesznek zaklatottak és idegesek ebben az időszakban, te maradj objektív és tiszta fejjel fékezd a konfliktusokat, de legalább tartsd magad távol a drámától.

Rák

Önmagad főnöke vagy, de egyben legkeményebb kritikusa is és sokszor alábecsülöd a képességeidet. Ebben az időszakban viszont olyan munkabírással veszed nyakadba a teendőket, hogy még magad is megleped és ennek gyümölcseid a jövőben learatod.

Oroszlán

Olyan dolgot erőltetsz, aminek – a szíved mélyén te is tudod – nincs létjogosultsága, ezért ideje félretenned a büszkeséged és elengedned. Nyomás alatt leszel, de ha végre belátod, ez miért történik, az univerzum megkönnyíti a dolgod és eléred, amit akarsz.

Szűz

A Szűz hava számodra egyszerre lesz kicsit átok és áldás is. Remek felfedezéseket teszel most, amiket a jövőben is kamatoztatsz majd, ugyanakkor kihívások is akadnak szép számmal. Bízz magadban és tarts ki, meglesz az eredménye: az év végére remek lehetőségekkel gazdagodhatsz. 

A cikk a következő oldalon folytatódik. Kattints ide a lapozáshoz >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást