Életmód / Ezotéria

Eláruljuk, miért választasz mindig rosszul a szerelemben

Eláruljuk, miért választasz mindig rosszul a szerelemben

Hétfő

A hétfőn születettek igazi anyatípusok, akik mindent megtesznek azért, hogy a tévútra tért lelkeket megmentsék. Ez nagyon becsülendő és nemes tulajdonság, azonban azt eredményezheti, hogy benne ragadsz egy olyan kapcsolatban, ahol csak te cipeled a válladon a terheket, a másik pedig kényelmesen figyeli, ahogy mindent megoldasz helyette.

A gond csak az, hogy mivel egy érett, felnőtt kapcsoltra vágysz, előtt-utóbb eleged lesz abból, hogy nem vagytok azonos szinten, a jó szíved azonban jó eséllyel újra megesik majd egy szerencsétlenen. Légy óvatos, és persze segíts, ha kérik, de ne vállald magadra, hogy megoldod egy másik felnőtt ember problémáit.

Kedd

A kedden születettek alapvető problémája a szerelmi életben, hogy keveset gondolnak magukról, és nem hiszik el, hogy jobbat is találhatnának a jelenlegi párjuknál, aki ugyan nem teszi őket boldoggá, de mégis jobb, mint a semmi. Szerénységük gyakran már önbizalomhiányba csap át, és egy olyan férfi mellett kötnek ki, aki érzelmi, egzisztenciális és érettség tekintetben is jóval alattuk van.

Ez ugyan folyamatosan elégedetlenné teszi őket, mégis csak nehezen ismerik fel, hogy a probléma forrása az, hogy ennél minőségibb kapcsolatra lenne szükségük, amit meg is kaphatnának.

Szerda

A szerdán születettek sajnos túl sokat foglalkoznak a külsőségekkel, és a természetbeni hiányosságokat hajlamosak megbocsájtani egy szép mosoly, egy igéző tekintet vagy szexi, kockás hasért cserébe. Mindent azért persze ők sem nyelnek le, és hosszú távon a csinos pofi nem elégíti ki az érzelmi szükségleteiket, de mivel szépérzéküket csak nehezen zabolázzák meg, jó eséllyel választanak következőnek is egy helyes pasit ahelyett, aki érzelmileg kielégítené őket.

Csütörtök

A csütörtökön születettek egyszerűen nem tudnak nemet mondani a rossz fiúknak, és bár lehet, hogy már megállapodáson, családalapításon, de legalábbis egy kiegyensúlyozott, boldog párkapcsolaton gondolkodnak, mégis vonzza őket a veszély, és a kedves, udvarias srác helyett az őrült rockzenészt választják, aki 30 fölött sem akarja abbahagyni az éjszakázást és továbbra sincs rendes jövedelme – arról pedig álmodni sem lehet, hogy melletted legyen, amikor igazán szükséged lenne rá.

A boldog kapcsolathoz meg kell találnod az izgalmakat egy olyan fiúban is, akitől az anyukád nem kapna szívinfarktust.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Péntek

Ha pénteken születtél, nehezen viseled a kötöttségeket, viszont mindened a humor, a móka és a szórakozás, bármikor benne vagy egy jó kis tréfában, és egy férfiban is a humort tartod a legfontosabb tulajdonságnak.

Ez azonban hajlamossá tehet arra, hogy minden másról megfeledkezz, és ha elégedetlen vagy is más területeken a kapcsolatotokkal, azonnal ellágyulsz, amikor a probléma megbeszélését a pasi egy tréfával üti el. A társaság bohócával járni vidám dolog lehet, de ha mindig mindketten csak elviccelitek a dolgokat, abból sosem lesz komoly kapcsolat.

Szombat

Mivel te magad is félsz az elköteleződéstől, inkább olyanok társaságát keresed, akik maguk sem akarnak még megállapodni. Ez persze még mindig jobb, mintha sorra törnéd össze a jövendőbeli feleségüket kereső fiúk szívét, de a legoptimálisabb megoldás az lenne, ha mindketten nyitottak lennétek.

Még ha jelenleg nem is gondolkodtok a családalapításon, ha minden rendben van, miért nem fordulhatna komolyabbra a dolog? Ha azonban mindig olyanokat választasz, akik örök agglegény típusok, és a jövőben sem terveznek megállapodni, akkor erre esélyt sem adsz magadnak.

Vasárnap

Mivel kicsit bizonytalan vagy, és nehezen hozol döntéseket, ezért előnyben részesíted az érettebb, kifejezetten férfias pasikat, akikre rá lehet bízni a dolgokat. Ezzel nincs is semmi baj, de vigyázz, hogy ne olyat válassz, aki nem csak támogat, de az irányítást is átveszi az életed felett.

Egy ilyen kapcsolatból kilépni is nehezebb, és mivel ilyenkor különösen sebezhetőnek érzed magad, hajlamos lehetsz egy hasonló karakterű férfi mellett keresni a biztonságot. Próbálj dolgozni az önbizalmadon, mielőtt egy új kapcsolatba lépsz.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást