Életmód / Ezotéria

Születésnapod elárulja mi a legvonzóbb tulajdonságod mások szerint

Mindenkinek vannak vonzó és kevésbé vonzó tulajdonságai, amiket bárki láthat, ha megismeri az illetőt. De születésnapod elárulja, mi az a személyiségjegyed, ami miatt egyből vonzóvá válsz azok számára, akik szimpatikusnak találnak. Cikkünkből kiderül, mit látnak kívánatosnak benned az emberek.

Hétfő

A hétfőn születettek általában racionalitásukkal, éleslátásukkal és helyzetfelismerő képességükkel nyerik meg maguknak elsőre az idegeneket.

Mivel mindig tudod, mi történik, mit hol kell keresned, vagy kihez kell érte fordulnod, az emberek biztonságban érzik magukat a közeledben, ezért szívesen kerülnek a bizalmi körödbe.

Kedd

A kedden születettek alapvetően bájukkal hódítanak, ami általában a külsőségekben éppen úgy megnyilvánul, mint a személyiségükben

Mivel folyton mosolyogsz, és állandó jókedved és barátságos természeted ellenére is körülleng valami finom elegancia, az emberek többnyire aranyosnak és szeretetreméltónak tartanak.

Szerda

Ami a szíveden, az a szádon, és ez ugyan nem mindenkinek tetszik, de akik megkedvelnek, azok valószínűleg ezt a tulajdonságodat értékelik először a legtöbbre.

Őszinteséged és gyakran kéretlenül nyers modorodat sokan találják szórakoztatónak, mulatságosnak, vagy éppen elgondolkodtatónak, és emiatt úgy érzik, jobban is meg akarnak ismerni.

Olvastad már?  5 dolog, amiért kedveljük a hozzánk hasonló embereket

Csütörtök

A hallgatás nagy erény lehet, főleg, ha megfelelően kezeled.

Mivel nem szívesen adod ki magadat az első pillanatban, ellenben nyitott és érdeklődő vagy mások iránt, az emberek jó hallgatóságnak tartanak, szívesen megosztják veled a gondjaikat, és ettől úgy érzik, közelebb kerülnek hozzád.

Péntek

Mindig tudod, hogyan csalj mosolyt mások arcára, azonnal vág az eszed, a legváratlanabb helyzetekben is a legfrappánsabb válaszokkal rukkolsz elő, mintha mindig egy kész forgatókönyv lenne a fejedben.

Elmés humorod miatt az emberek szívesen töltenének még több időt a társaságodban.

Szombat

Tele vagy energiával, mindig tudod, hol van a legközelebbi buli, vagy hogyan lehet pillanatok alatt feldobni a legunalmasabb eseményt is.

A közeledben senki nem unatkozik, nincsenek átlagos percek és az energiád másokra is átragad, a jókedvből pedig mások is szívesen kérnek.

Vasárnap

Maga vagy a megtestesült nyugalom, a legrázósabb helyzetekben is képes vagy megőrizni a hideg véredet és messzire kerülöd a drámát.

Az állandó, kellemes nyugalom, ami körülleng, másokra is átragad, ezért az emberek otthonosan érzik magukat a környezetedben, és szeretnék kivenni a részüket ebből a kellemes, megnyugtató közegből.

Olvastad már?  Ez az 5 emberi tulajdonság a boldogság kulcsa - Rád hány jellemző?