Életmód / Ezotéria

Melyik napon születtél? Ebben az országban élnél igazán jól

Születésnapod elárulja, melyik mentalitás, melyik éghajlat illik hozzád a legjobban – szívesen elköltöznél a hozzád illő országba?

Hétfő

A rendszerezettség, az átláthatóság és a kiszámíthatóság nagyon fontos számodra. Szereted, ha tudsz előre tervezni, pontosan fizetik a munkádat. Semmi sem bosszant fel annyira, mint amikor bürokratikus hibák miatt nem tudod elintézni a saját dolgaidat.

Számodra az ideális hely valamelyik skandináv állam, Norvégia, Finnország vagy esetleg Svájc, ahol a levegő ugyan kissé hűvös, de legalább az indulatok is ritkán szabadulnak el, mindenki tudja, és becsülettel el is végzi a dolgát.

Kedd

Édes élet, művészetek és finom ételek! Te aztán tudod, mi az a dolce vita, és úgy érzed, szinte megfulladsz, amikor a körülötted lévők miatt állandó stresszbe vagy rohanásba kényszerülsz.

Legszívesebben esténként egy pohár bor mellett élveznéd a naplementét és nem csak gyorsan bekapnád az ebédet, hanem igazi közös élményt teremtenél az étkezésekből.

A mediterrán országok, Olaszország, különösen Toszkána, vagy éppen Franciaország, ahol még tudják, hogyan lehet megtalálni a szépséget a mindennapokban és nagyra értékelik az esztétikát, és a művészeteket, minden szempontból kielégítené az igényeidet.

Szerda

Kicsit zárkózott, filozofikus lélek vagy, akit kevesen értenek meg.

Rosszul viseled a zajt és a nyüzsgést, de a természet közelsége, a nyugalom mindig inspirál.

Míg mások folyton az időjárás miatt panaszkodnak, téged megnyugtat egy csendes eső és lenyűgöznek, inspirálnak a természeti jelenségek.

Az esős Anglia, a ködös Skócia, vagy a természeti kincsekben hihetetlenül gazdag Izland számodra maga a paradicsom. Itt az emberek udvariasak, de nem másznak bele egymás magánéletébe, és bármikor könnyedén elérheted a természetet.

Csütörtök

A spiritualitásra nyitott lélek vagy, aki mindig szívesen tanul valami újat. Elfogadod, hogy vannak dolgok, amelyek a józan ésszel nem magyarázhatóak.

Alázatosan tekintesz a bölcsebbekre, és nyitott vagy a tudásra. Szinte szomjazod a színeket, ízeket, tapasztalatokat, hogy egy napon te is a bölcsek között tudhasd magad.

Az ősi hagyományokat tisztelő, misztikus és titokzatos kelet a te világod. Indiában vagy Kínában úgy érezheted, újra felfedezheted az elvesztett tudást.

Péntek

A hagyomány, a család és a hovatartozás mindennél fontosabbak számodra.

Az a típus vagy, aki összefogja a távolba szakadt rokonokat, aki képes igazi, meleg családi fészket teremteni. Ugyan nem zárkózol el az újdonságoktól, nem is szívesen cseréled le a régi, bevált dolgokat.

Olvastad már?  Reinkarnációs teszt: Melyik korban éltél előző életedben?

Lehet, hogy sok hely van, ahová szeretnél eljutni, de végül mégis mindig a szülőföldedre vágysz majd vissza. Ott lehetsz a legboldogabb, ahol felnőttél, ahol a családod él, és ahová a gyermekkori emlékeid kötnek.

Szombat

Pörgés, buli, szerelem – te két végéről égeted a gyertyát. Egyszerűen nem bírod elviselni, ha unatkozva kell otthon ülnöd, és nem történik semmi.

Egy pihentető alvást bármikor kihagysz az izgalmasabbnak ígérkező program kedvéért, és bármikor az ujjad köré csavarod az ellenkező nemet.

Olyan országban éreznéd igazán jól magadat, ahol mindig történik valami, soha nem áll meg az élet, és folyton szól a zene: Kalifornia, Spanyolország vagy akár Brazília is szóba jöhet, lényeg, hogy meleg legyen és bulihangulat.

Vasárnap

Lenyűgöznek a technikai újdonságok, legyen szó egy új konyhai gépről vagy az internet legújabb felhasználási lehetőségeiről. Nem ijedsz meg a változásoktól és haladsz a korral, ugyanakkor tiszteled a hagyományokat is, nem vagy egy ok nélkül lázadozó típus.

Japán vagy Németország, a technikai újdonságok hazája, ahol ugyanakkor rend és kiegyensúlyozottság is van, és békében együtt él egymás mellett a jövő és a múlt kultúrája, igazán neked való hely.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást