Életmód / Ezotéria

Tudd meg, mi a születési hónapod madárszimbóluma: izgalmas dolgot árul el rólad

Július: Sas

A sas szimbólumában született embereknek szükségük van a harmóniára, és mindig arra törekszenek, hogy rend vegye őket körül: fizikai és lelki értelemben egyaránt. Tipikusan az a személy vagy, aki szereti betartani a szabályokat, ugyanis utálsz idegeskedni: te például biztosan nem bliccelnél tömegközlekedésen.

Már gyerekkorodban is nagyon illedelmesen viselkedtél a többiekkel, ma pedig szuper beszélőképességeddel nyered meg az embereket.

Augusztus: Jégmadár

A te egyik legnagyobb jellegzetességed, hogy nagyon békés és kedves természetű vagy. Hatalmas az igazságérzeted, ezért még a filmekben is utálod nézni, ha valakivel gonoszul bánnak.

Aki csak egy kicsit is több időt szentel arra, hogy jobban kiismerjen téged, hamar rájön, hogy mennyire hatalmas szíved van. Nem véletlen, hogy a jégmadár szimbóluma alatt született férfiak például híresek arról, hogy mennyire illedelmesek a nőkkel.

 

Szeptember: Ölyv

Az ölyv szimbóluma alatt születtél, így emiatt kiegyensúlyozott, nyugodt személyiséged van, ráadásul mindig nagyon kedves és barátságos vagy az emberekkel.

Úgy gondolod, hogy az intelligens és mély érzésű emberek tudnak igazán előrehaladni az életben; szerinted ők azok, akik idővel tényleg sikereket tudnak elérni. Emiatt különösen tartod magad ehhez az életstílushoz!

Október: Hattyú

A hattyúk nagyon bölcsek, és tudják, mit akarnak. A szimbóluma alatt született emberek tökéletesen megelégszenek a hétköznapi élettel, hiszen számukra nem a karrier vagy a gazdagság a cél.

Ők azzal tudnak igazán kiteljesedni, ha kimutathatják szeretetüket a családjuknak.

 

November: Kakas

A kakas szimbólumában született emberek nagyon különlegesek. Mindig is élénk fantáziával rendelkeztek, és képesek értékelni a művészetek szépségét.

Szeretik az újdonságokat, épp ezért idejük jelentős részében utazgatnak, új helyszíneket és embereket ismernek meg.

December: Holló

Tökéletesség és siker: leginkább ez a két szó jellemezné azt, hogy mire vágynak a Holló szimbólumában született emberek. Ők azok, akik nap nap után igyekeznek jobbá válni, és minél többet kihozni magukból.

Nem szeretik a megszokott dolgokat, így ha egy új ötlettel kell előállni, ők azok, akik képesek a többiektől eltérő módokon is gondolkodni.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást