Életmód / Ezotéria

Születésed órája elárulja, milyen ember mellett lennél igazán boldog

Az, hogy mikor születtél, nagy szerepet játszik abban, ki vagy ma. A csillagjegyed és az adott hónap alapján ugyanis rengeteg titokra bukkanhatsz a személyiségeddel kapcsolatban; például arra, hogy milyen háziállat lenne számodra a tökéletes választás, ahogy azt is elárulja, milyen bűnbe esel legkönnyebben. De nem csak ezeket derítheted ki, a születésed pontos időpontja ugyanis azt is megmutatja, milyen férfi mellett találnád meg igazán a boldogságot. Vajon a pasidra ismersz a leírás alapján?

Késő éjjel születtél (00:01 és 4:00 között)

Ne érd be kevesebbel egy olyan pasinál, aki száz százalékig melletted áll, és támogat a céljaid megvalósításában.

Te ugyanis egy olyan férfi oldalán találnád meg igazán a boldogságot, aki kitart melletted, és ahelyett, hogy visszafogna, folyamatosan motivál előre.

Ő lenne az a személy, aki még egy másik országba is elköltözne veled, ha ez kellene ahhoz, hogy valóra váltsd az álmaidat.

Sose maradj együtt egy olyan pasival, aki önzőségből és a saját egója miatt képes magához láncolni téged, és visszafogni a céljaid elérésében!

 

Kora reggel születtél (hajnali 4:01 és 8:00 között)

Ne érd be kevesebbel egy olyan pasinál, akire mindig, minden élethelyzetben számíthatsz.

Hozzád egy olyan férfi illene leginkább, aki a komolyabb veszekedések után sem hagy magadra, hanem ott marad, és megpróbálja felnőttek módjára rendezni a konfliktusokat.

Egy olyan srác az Igazi számodra, aki képes hajnalok hajnalán átmenni hozzád, mert betegnek érzed magad, és ott is marad, hogy ápoljon téged.

Ő az a pasi, aki mellett egyetlen percig sem érzed magad egyedül, mert tesz azért, hogy boldog legyél vele.

 

Délelőtt születtél (8:01 és 12:00 között)

Ne érd be kevesebbel egy olyan pasinál, akivel komoly, mélyenszántó beszélgetésekbe tudsz bonyolódni akár az éjszaka közepén.

Te ugyanis akkor találod meg igazán a boldogságot, ha egy olyan férfivel hoz össze a sors, aki intelligens, és a tiédhez hasonló elveket vallja.

Akivel folyamatosan új dolgokat fedezhettek fel, aki legalább annyira kíváncsi, mint te, és aki folyamatosan arra motivál, hogy tanulj minél többet.

Ezek alapján a Nagy Ő az számodra az a személy, aki mindig inspirál és segít a fejlődésedben.

 

Kora délután születtél (12:01 és 16:00 között)

Ne érd be kevesebbel egy olyan pasinál, aki mellett képes vagy hosszú perceken át nevetni.

Számodra a Nagy Ő ugyanis az a személy, akinek szuper humorérzéke van, és még egy unalmas bolti bevásárlást is képes feldobni a vicceivel.

Szükséged van arra, hogy a társad izgalmas, kreatív legyen, és hogy sose unatkozz mellette.

Ő lenne az a személy, aki imád időt tölteni veled, jobban, mint bárki mással, akkor is, ha nem kerül le rólatok a ruha.

Mert nem (csak) a testedet, hanem a lelkedet is nagyon szereti.

 

Késő délután születtél (16:01 és 20:00 között)

Ne érd be kevesebbel egy olyan pasinál, aki tudja, mit jelent spontánnak lenni.

Az a srác illik hozzád, aki képes meglepni téged egy randevúval vagy egy izgalmas programmal úgy, hogy nincs sem évfordulótok, sem pedig Valentin-nap.

A Nagy Ő szenvedélyessé és izgalmassá varázsolja minden napod, és tesz azért, hogy ne múljon el a rózsaszín köd túl hamar.

Ezért te egy romantikus, mégis kicsit lázadó pasi mellett találnád meg a boldogságot, akivel biztos, hogy egyetlen egyszer sem fogsz unatkozni.

 

Este születtél (20:01 és 00:00 között)

Ne érd be kevesebbel egy olyan pasinál, aki nem próbál rád akaszkodni a szeretetével.

Neked szükséged van a szabadságra és arra, hogy a saját dolgaiddal foglalkozz, a számodra tökéletes pasi pedig ezt meg is érti.

Ő tudja, hogy nem foroghat megállás nélkül körülötte az egész életed, hogy van karriered és vannak barátaid, ezt pedig tiszteletben is tartja.

Az Igazi sosem fog emiatt vitatkozni veled, és megadja számodra a kellő teret ahhoz, hogy tényleg boldognak és kiegyensúlyozottnak érezhesd magad mellette.