Életmód / Ezotéria

A születésed napja elárulja, hogyan alakulnak idén a pénzügyeid

A pénz nem boldogít, tartja a mondás, de azért jó, ha van, tesszük hozzá többnyire kicsit epésen. Sokan úgy gondolják, sosem lehet belőle elég, mások szerint, amíg a megélhetést fedezi, nincs okunk panaszra. Egy viszonyt biztos: a pénz mindenkit érdekel, és a csillagok segítségével most azt is megtudhatod, mire számíthatsz a forinttal kapcsolatos viszonyod tekintetében.

Hétfő

Ha hétfőn születtél, a következő hónapokban különösen legyél résen, ami a pénzügyeidet illeti!

Kaphatsz egy kedvező ajánlatot, ami megéri az árát, így érdemes lehet befektetni rá, legyen szó utazásról vagy vásárlásról, ha azonban úgy érzed, jól állsz anyagilag, és könnyelműen kezeled a kiadásaidat, a nyár elejére könnyen meglepetés érhet, amikor a bankszámládra pillantasz.

Kedd

Ha kedden születtél, a következő időszakban koncentrálj a spórolásra. Ha némi plusz pénzhez jutsz, ne költsd most el, mert ez az időszak a megtakarításoknak kedvez, és mert hamarosan olyan szituációban találhatod magadat, amikor jól fog jönni, hogy van tartalékod, amihez nyúlhatsz.

Ez nem feltétlenül váratlan kiadást vagy szerencsétlenséget jelent, az is lehet, hogy egy olyan kedvező ajánlatot kapsz, amit semmiképpen nem szeretnél kihagyni, de indulótőkére lesz szükséged hozzá.

Olvastad már?  A legrosszabb döntések, amik ​​​​​​​pénzügyi öngyilkossághoz vezetnek

Szerda

A szerdai születésűeknek a következő hónapokban jól megy majd a szekér, némi többlet bevételhez is juthatnak egy váratlan fordulat kapcsán. A könnyelműség persze ilyenkor sem ajánlott, de ne feledd, hogy a pénzt csakis azért keresed, hogy elköltsd.

Ha úgy érzed, belefér, ne sajnálj most magadtól egy kis luxust, utazz el egy hétvégére a pároddal, vagy lepd meg magadat egy szelet süteménnyel ebéd után. Rúgj ki a hámból, de ne feledd, meddig ér a takaród.

Csütörtök

Ha csütörtökön születtél, úgy érezheted, csigalassúsággal vánszorognak a napok a következő fizetésig. Hogyha kicsúsznak a kezeid közül a dolgok, nem érted, hol folyik el a pénz, vagy mit tehetnél, hogy kicsit stabilabbá tedd az anyagi helyzetedet, most hasznos lehet havi költségvetést vezetned.

Ha előre eltervezed, mire mennyit költhetsz, könnyebb lesz átvészelni ezt a kellemetlen időszakot.

Péntek

Mikor úgy tűnik, egy kicsit biztosabbra vált az anyagi helyzeted, egy váratlan kiadás megint oda küldhet, ahol a part szakad.

Szerencsére a csillagok most kedveznek ahhoz, hogy olyan bevételi forrást találj, ami hosszú távon is kiszámítható, így ha nem is könnyelműen, de legalább megnyugtatóan tudod beosztani a pénzedet, előre tudsz tervezni, és így idővel és kitartással az évszak végére megerősítheted az egzisztenciádat.

Olvastad már?  Ennyi megtakarításod kellene legyen 20, 30, 40 és 50 évesen

Szombat

Egy szerencsével kapcsolatos fordulat lendíthet előre a pénzügyi helyzeteden, de ne feledd, hogy ami könnyen jött, könnyen megy, nincs az az összeg, amit ne lehetne elkölteni, és nincs az a számla, ami ne apadna ki egyszer.

Ha most jobban állnak a dolgaid, de nem vagy benne biztos, hogy ilyen nagyobb összegű bevételhez máskor is hozzájutsz majd, akkor semmiképpen se herdáld el a teljes vagyont, inkább gondolkodj valamilyen hosszú távú befektetésen.

Vasárnap

Anyagi helyzeted kiszámíthatóságát egy családi vészhelyzet írhatja felül, amikor is talán nagyobb összeget kell kiadnod, mint amire számítottál mostanában. Bár ez az eset nem volt belekalkulálva a költségvetésedbe, van, amikor nem az a legfontosabb, hogy a hó végén is legyen miből új cipőt venned, és ezt te is pontosan így érzed.

Segíteni nemes dolog, de vigyázz, hogy a magad biztonságát ne veszélyeztesd, mert lehet, hogy amikor te kerülsz bajba, nem lesz, aki kihúzzon a csávából.