Kikapcsolódás / Szórakozás

Szorítsd ökölbe a kezed és figyeld meg: többet elárul rólad, mint gondolnád

Szorítsd ökölbe a kezed és figyeld meg: többet elárul rólad, mint gondolnád

3. Ha a C.) ábrának megfelelően szorítod ökölbe a kezed

Te egy introvertáltabb alkat vagy, aki nem szívesen nyílik meg mások előtt. Noha tele vagy értékes gondolatokkal, az esetek többségében ezeket megtartod magadnak, és csak nagyon ritkán osztod meg a közeli barátaiddal.

Szereted a saját társaságodat, és csak kevés emberrel vagy különösen jóban; mindezt azért, mert ki nem állhatod a drámát és a feszültséget.

Nehezen viseled el a felszínes és hazug emberek társaságát, ezért nem is igazán vesztegeted rájuk az idődet. Nem arról van szó, hogy mindig egyedül akarsz lenni, de tény, hogy elérkezik egy pont a közös programok során, amikor haza akarsz menni, és feltöltődni egyedül.

Őszinte és egyenes vagy másokkal, de mindig nagyon figyelsz arra, hogy a véleményeddel ne sértsd meg az embereket. Azt vallod, hogy bár fontos a saját vélemény, nem érdemes arra használni, hogy mások lelkébe tiporj vele, és néha egyszerűbb csendben maradni, mintsem tönkretenni mások napját. A jóságod és kedvességed viszont azonnal szembetűnik az embereknek, így még ha nincs is sok barátod, mégis mindenki nagyon pozitívan beszél rólad.

Kép forrása: Rawpixel/depositphotos.com

1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást