Kikapcsolódás / Szórakozás

Szorítsd ökölbe a kezed és figyeld meg: többet elárul rólad, mint gondolnád

Szorítsd ökölbe a kezed és figyeld meg: többet elárul rólad, mint gondolnád

2. Ha a B.) ábrának megfelelően szorítod ökölbe a kezed

Ebben az esetben egyértelműen látszik, hogy egy tehetséges, megnyerő személyiség vagy. Igazi extrovertált típus, aki imádja a társaságot, és szeret a középpontban tündökölni. Sok barátod van, és sok időt töltesz velük, mert az egyedüllétet nehezen viseled, különösen szingliként.

A tény, hogy a hüvelykujjad elfekszik a többi ujjadon, arra utal, hogy az érzéseiddel kapcsolatban sem vagy zárkózott. Ha valami nyomja a lelked, azonnal elmondod, és a véleményedet is szereted hangoztatni.

Határozott, ambíciózus személyiséggel vagy megáldva, és a céljaidért keményen meg is küzdesz.

Ugyanakkor az álmaidról nem nagyon beszélsz. Vannak terveid, de félsz attól, hogy mások visszaélnek az őszinteségeddel, így sosem nyílsz meg ezekről. Inkább megtartod magadnak, nehogy valaki más helyetted véghez vigye őket.

Noha imádod az embereket, a munka terén inkább egyedül szeretsz haladni, hiszen ekkor tudsz tökéletesen fókuszálni arra, amit csinálsz. Az egyetlen dolog, amin változtatnod kellene, a tény, hogy nagyon gyorsan ítélkezel mások felett. Nem is ismered őket, de máris van róluk véleményed, amit nehezen engedsz megváltoztatni – még akkor is, ha alaptalan.

1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást