Szórakozás / Otthon

Szorítsd ökölbe a kezed, majd figyeld meg a képet: többet elmond rólad, mint hinnéd!

Mielőtt bármit is mondanánk, szorítsd ökölbe a kezed a legtermészetesebb módon, ahogy hirtelen felindulásból tennéd. Megvan? Akkor menj tovább, és derítsd ki, ez mit árul el rólad és a tulajdonságaidról.

1. Ha az A.) ábrának megfelelően szorítod ökölbe a kezed

Te egy igazán gyengéd, érzelmes és szenvedélyes személyiség vagy, ez sosem volt kérdés. Ennek köszönhetően mindig jól megérted azt is, mi rejtőzik más emberek lelkében. Ha valaki szomorú, te rögtön megérzed, ahogy azt is, hogyha valami miatt nagyon boldog. Épp emiatt van az, hogy az ismerőseid nagyon szeretnek veled beszélgetni, mert szavak nélkül is megérted őket. Ezen kívül egy igazán összeszedett, megfontolt személyiség vagy.

Nem lehet azt mondani, hogy introvertált lennél, de azt sem, hogy extrovertált, hiszen valahol a kettő között helyezkedsz el.

Van kreatív oldalad, de szereted megfontolni azt, hogy mi legyen a következő lépés, ahelyett, hogy fejest ugranál az ismeretlenbe. Ha az álmaidról van szó, akkor viszont elég türelmetlen vagy. Az egyetlen dolog, amivel óvatosabbnak kell lenned, az a többi ember. Sokan ugyanis megpróbálják kihasználni a nagylelkűséged, és visszaélhetnek a bizalmaddal; te pedig folyton újabb esélyt adsz nekik. Természetesen add önmagad, de közben azért járj nyitott szemmel!

2. Ha a B.) ábrának megfelelően szorítod ökölbe a kezed

Ebben az esetben egyértelműen látszik, hogy egy tehetséges, megnyerő személyiség vagy. Igazi extroverált típus, aki imádja a társaságot, és szeret a középpontban tündökölni. Sok barátod van, és sok időt töltesz velük, mert az egyedüllétet nehezen viseled, különösen szingliként. A tény, hogy a hüvelykujjad elfekszik a többi ujjadon, arra utal, hogy az érzéseiddel kapcsolatban sem vagy zárkózott. Ha valami nyomja a lelked, azonnal elmondod, és a véleményedet is szereted hangoztatni.

Határozott, ambíciózus személyiséggel vagy megáldva, és a céljaidért keményen meg is küzdesz.

Ugyanakkor az álmaidról nem nagyon beszélsz. Vannak terveid, de félsz attól, hogy mások visszaélnek az őszinteségeddel, így sosem nyílsz meg ezekről. Inkább megtartod magadnak, nehogy valaki más helyetted véghez vigye őket. Noha imádod az embereket, a munka terén inkább egyedül szeretsz haladni, hiszen ekkor tudsz tökéletesen fókuszálni arra, amit csinálsz. Az egyetlen dolog, amin változtatnod kellene, a tény, hogy nagyon gyorsan ítélkezel mások felett. Nem is ismered őket, de máris van róluk véleményed, amit nehezen engedsz megváltoztatni – még akkor is, ha alaptalan.

3. Ha a C.) ábrának megfelelően szorítod ökölbe a kezed

Te egy introvertáltabb alkat vagy, aki nem szívesen nyílik meg mások előtt. Noha tele vagy értékes gondolatokkal, az esetek többségében ezeket megtartod magadnak, és csak nagyon ritkán osztod meg a közeli barátaiddal.

Szereted a saját társaságodat, és csak kevés emberrel vagy különösen jóban; mindezt azért, mert ki nem állhatod a drámát és a feszültséget.

Nehezen viseled el a felszínes és hazug emberek társaságát, ezért nem is igazán vesztegeted rájuk az idődet. Nem arról van szó, hogy mindig egyedül akarsz lenni, de tény, hogy elérkezik egy pont a közös programok során, amikor haza akarsz menni, és feltöltődni egyedül. Őszinte és egyenes vagy másokkal, de mindig nagyon figyelsz arra, hogy a véleményeddel ne sértsd meg az embereket. Azt vallod, hogy bár fontos a saját vélemény, nem érdemes arra használni, hogy mások lelkébe tiporj vele, és néha egyszerűbb csendben maradni, mintsem tönkretenni mások napját. A jóságod és kedvességed viszont azonnal szembetűnik az embereknek, így még ha nincs is sok barátod, mégis mindenki nagyon pozitívan beszél rólad.

Kép forrása: Rawpixel/depositphotos.com