Szerelem / Párkapcsolat / Szex

5-ször eljutni a csúcsra egyetlen alkalommal? Mutatjuk a módszert, amivel neked is sikerülhet

Legenda csupán vagy valóban létezik a többszörös női orgazmus? Egyesek sosem jutnak át a gyönyör kapuján, míg másoknak ez többször is megadatik egyetlen aktus alatt? Utána jártunk, mi az igazság. Kin Anami holisztikus szex és párkapcsolati tanácsadó azt mondja, járt már a rendelőjében olyan hölgy, aki azt állította, 30-40 orgazmusa is van egyetlen alkalommal. Ez a szakértő számára is extrém magas szám, de szerinte léteznek olyan módszerek, melyek bárki számára lehetővé teszik, hogy legalább egy, de akár öt alkalommal is a csúcsra érjen egy aktus alatt.

S ez nem csak a párkapcsolatnak tesz jót, hanem erősíti az immunrendszert, rendezi az alvásproblémákat, továbbá csökkenti a depresszió kialakulásának esélyét. S ha már egyetlen orgazmus ilyen pozitív módon hat a szervezetre, milyen hatása lehet többször ennyi élvezetnek?

Kin Anami szerint hét lépésben megtanulható a multiorgazmus, nem kell hozzá más, mint egy kis gyakorlás és a megfelelő partner. Bede Zsuzsanna szexuálpszichológus szerint a nők körülbelül 30 százaléka sosem él át orgazmust az élete során, holott biológiai szempontból képes lenne rá. A szakértő szerint női orgazmus hiányának pszichés okai vannak. Ezeket lehet és kell is oldani.

Lazíts!

A megfelelő izgalmi állapot megteremtése és a többszörös orgazmus megtapasztalása jórészt fizikai kontaktus eredménye, de a nők esetében nagy hangsúlyt kap a gondolkodás és az érzelmek is. „Multiorgazmikus” nővé válni sokkal inkább egy gondolkodásmód eredménye, mint puszta játék a testrészekkel.

Az első, hogy hinnünk kell abban, hogy képesek vagyunk a gyönyör többszöri megtapasztalására és nem engedünk olyan gondolatok elburjánzását a fejünkben, mint hogy „nekem ez úgysem sikerülhet”, „én erre nem vagyok képes” vagy „mese az egész”.

Olvastad már?  Természetes Viagra – 5 testrész, ami a férfiak legérzékenyebb pontja

A szuperképesség elsajátításához meg kell tanulnod relaxálni, tehát engedned kell, hogy egy megváltozott tudatállapotba kerülj, ahol a ruháiddal együtt ledobhatod a gátlásaidat és a félelmeidet.

Lassítsd le a partnered!

A férfi kitartása döntő fontosságú, hogy egy nő a csúcsra érjen. A férfiak átlagosan 3-7 perc alatt képesek elélvezni, a nőknek ehhez 10-20 percre van szükségük.

Az egyik legjobb technika a különbségek összehangolására a női központú előjáték. Ne szégyelld beismerni partnerednek, ha úgy érzed, több időre van szükséged. A türelem többszörösen megtérül a végén a férfi számára is.

Engedd, hogy végignézze!

A legtöbb férfi egyszerűen imádja nézni, ahogy a karjaiban olvadozik egy nő. Ha gátlásaid vannak ezzel kapcsolatban, akkor ideje feloldani ezeket.

Ha te is azok közé a nők közé tartozol, akik szerint önzőségnek számít a szexben, ha az orgazmus alig 20 másodperce csak az övé és ezalatt figyelmen kívül hagyja a férfi igényeit, akkor tévedsz.

Ha szeretnéd megtapasztalni az izgalmakat, akkor engedd meg magadnak, hogy egy időre sztár légy a közös szexuális élményetekben.

Segíts magadon…

A szexben igen fontos szerepet kapnak a kezek és a száj, tanítsd meg partnerednek, hogyan használja ezeket a számodra legelőnyösebben.

A többszörös orgazmus elérésének egyik követelménye, hogy ismerj több olyan „műveletet”, ami a saját testednek örömet okoz, amivel képes vagy elélvezni.

Minél több ilyen lehetőséget ismersz, annál nagyobb önbizalmad lesz és leküzdheted a kezdeti kételkedést.

Az első után figyelj a légzésedre

Az első orgazmus megélése után egy-két másodperccel tapasztalhatod meg az úgynevezett „utóégést”. Ha fejben már eldöntötted, hogy ez még nem az út vége és újabb rohamra indulsz, akkor figyelj a légzésedre.

Olvastad már?  5 dolog, ami fel sem tűnik a férfiaknak az ágyban - Csak mi aggódjuk túl!

Ezekben a másodpercekben sokan hajlamosak benntartani a levegőt vagy felszínesen lélegezni. Minél többet gyakorlod ebben a helyzetben a tudatosan irányított mély és rendszeres légzést, tested annál hamarabb visszatér a megfelelő izgalmi szintre.

Kin Anami szerint a második orgazmus képes leginkább áttörni az önkételkedés gátját, tehát ha egyszer már képes vagy a többszörös orgazmusra, akkor miért ne lennél rá képes máskor is?

Nincs különbség orgazmus és orgazmus között

A nők többsége élete során egyszer sem vagy csupán néhányszor éli át a hüvelyi orgazmust. Egyesek szerint ez szégyellni való fogyatékosság, mások szerint teljesen mindegy milyen, csak orgazmus legyen.

Érdemes az utóbbiak klubjába belépni, hiszen közülük kerül ki a legtöbb multiorgazmust megtapasztaló nő, ráadásul ők intenzívebb, több és boldogabb szexuális életet élnek, mint azok, akik a hüvelyi élvezetre koncentrálva hajlamosak kudarcként megélni testi reakcióikat.

A klitorisz, vagyis a csikló külső felszíne olyan gazdag idegvégződésekben, hogy bűn lenne kihagyni a játék akár egyetlen percéből is.

Ha szex közben folyamatosan stimulálva van ez az érzékeny terület, akkor akár többször is a fellegekbe repíthet az érzés.

Tartsd a szemkontaktust!

A mélyebb, hüvelyi orgazmusok egy sokkal erősebb felszabadulás érzésről árulkodnak. A szemkontaktus szex közbeni folyamatos fenntartása az egyik legjobb eszköz ennek eléréséhez.

Ám tudnod kell, hogy ez ösztönösen azt az érzést fogja kelteni benned, hogy nyitottabbá, ezáltal sebezhetőbbé váltál.

Ha ezt az érzést el tudod engedni, akkor képessé válsz a földön túli boldogság megtapasztalására partnered ölelésében, akár minden együtt töltött éjszakán.