Haj / Stílus

A szőke 5+1 legszebb árnyalata. Válaszd ki az új hajszíned!

A szőke 5+1 legszebb árnyalata. Válaszd ki az új hajszíned!

Fehér

Amellett, hogy minden bőrtípushoz kitűnően passzol, egyszerre stílusos, elegáns és titokzatos hatást kölcsönöz viselőjének.

Jól mutat laza fonott, hullámos, vagy akár nyíl egyenes hajjal is.

Ha erre az árnyalatra szavazol, nem árt azonban átgondolnod, hogy lesz-e elég időd fodrászhoz járkálnod, hiszen rengeteg törődést igényel.

Aranyszőke

Akár csak Aranyhaj! Nem véletlen, hogy a mesebeli királylányok hajkoronája is ilyen színben pompázik.

Meleg, barátságos, természetes hatást kelt. Ha te is az ősz típusú hölgyek társaságát gazdagítod, de szőke hajra vágysz, ez az árnyalt lesz a legalkalmasabb számodra.

Lágyan omló hullámokkal megbolondítva tökéletes lesz az összehatás. Ha igazán szép végeredményt szeretnél kapni, arra azért figyelj, hogy profi fodrászra bízd tincseidet.

Vaj szőke

Ha inkább a természetesség híve vagy, tökéletes választás lehet ez az árnyalt.

A legnagyobb stylistok is a homok és a vaj színére esküsznek. Ezt az árnyalatot viszont mindenképp egy fodrász szakértelmére kellene bíznod.

Amellett, hogy kellemes, lágy benyomást kelt, nagyon természetesnek is hat.

Még 3 szőke árnyalat a következő oldalon! Lapozz egyet ide kattintva >>

Mézes karamell

Mmm… még a neve is istenien hangzik! Ez az édes árnyalat jól fog jönni, ha épp most készülsz barnáról szőkére váltani.

Akkor mutat a legszebben, ha a mézes és karamelles árnyaltok keverednek benne. Ha kicsit kreolosabb, sárgásabb bőrrel rendelkezel ez lesz számodra a legjobb választás.

Burberry szőke

Burberry sálról, táskáról vagy bőrdzsekiről már hallottunk, de hajról még nem. Ha igazán nőcis frizurát szeretnél és igazi divatkövető lánynak tartod magad, mindenképp ki kell próbálnod ezt az árnyaltot.

A platina fehér mellett, abszolút kedvenc ez a szexi, szőkés-barna szín, hiszen egyszerre képviseli a nőiességet, a természetességet, visszafogottságot, mindezt egy cseppnyi bájjal megfűszerezve.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást